Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért vizelnek néhányan állva...

Miért vizelnek néhányan állva a WC-be?

Figyelt kérdés
Arra ott a piszoár. Amikor pedig nagy dolog miatt a WC-t kellene használni, akkor rendszeresen pisis még a környéke is.
2023. ápr. 11. 18:59
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem az a kérdés, hogy miért állva csinálják. Az a kérdés, miért baxnak feltakarítani maguk után.
2023. ápr. 11. 19:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert szégyenlősek.
2023. ápr. 11. 22:16
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Szégyenlősség, vizeletmegindítási zavar, esetleg nem bírják a kukkolókat stb.
2023. ápr. 11. 23:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szégyenlősség, baromi sok ember nem szeret másokkal együtt pisálni , még a nagy kan férfiak között is. Másik oka a megszokás, otthon szinte senkinek nincs piszoárja és amúgy is a mellékhelyiség egy elburkolt valami, ahhoz van hozzászokva.

Ha a piszoárok is el lennének rendesen különítve sokkal gyakrabban használnák. Amúgy meg sima WC-be is lehet normálisan pisálni, akinek nem megy az vagy balfasz a pöcséhez vagy csak simán nem érdekli, mert úgyse az ő házában van.

2023. ápr. 12. 08:53
 5/9 anonim ***** válasza:
én azért szoktam időnként, mert ott jobban meg tudom utána törölgetni. a lerázás szerintem nem elég alapos.
2023. ápr. 12. 14:58
 6/9 anonim ***** válasza:
amúgy meg sosem értettem ezt a körbepisálás dolgot - egy angolvécébe kábé ugyanakkora feladat visszaspriccelés nélkül belecélozni, mint a piszoárba.
2023. ápr. 12. 14:58
 7/9 anonim ***** válasza:

3as jól mondja

Simán bele lehet célozni

Fityma hátrahúz és céloz

Ha valakinek ez nem megy akkor tessék megnézetni a fitymát.

Vagy csak az kell amit a két pasi meg egy kicsiben mondott berta

" egy alapos wc takarítás után egy 10 centes nagyságú lyukba is simán belevélzol.

Én meg mondtam a férjemnek és a kamasz fiamnak 3 lehetőségük van

1.megtanulnak célozni

2.minden pisi után kipucolják a wc-t és a fürdőt

3.járjanak a kertbe

Érdekes megtanultak célozni

2023. ápr. 12. 15:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Kert nem jó ötlet, mert elég rövid idő alatt masszívan jönni fog a szaga. Akkor hord félre nagyon, ha nem megfelelően húzza hátra (ha van), ha nem jó helyen fogja, nem jól tartja vagy ha nem jó erővel üríti. Nyilván akinek a kora miatt vagy egyéb problémák miatt hullámokban jön a vizelet erőssége és nem nagyon tudja kontrollálni az nehezebben tud vele célozni, de jelen esetben szerintem itt nem erről van szó, hanem egészséges férfiakról. Amúgy a hullámokban feltörő pisát is lehet azért egy WC méretű 40 centtis körbe belejuttatni, csak figyelni kell rá. És akkor még ott a Joker, a férfiak is tudnak ülve pisálni, nekem több ismerősöm is van aki ülve pisál.
2023. ápr. 12. 15:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Hogy őszinték legyünk, elég sok probléma van a vécékultúra adottsági felével is, kár a felhasználók miféleségét hánytorgatni.

1. Lejárkálsz két és fél órát a városban, hogy találj egy nyomorult bokrot vagy vécét. Az vagy zárva, vagy fizetős lett, vagy épp takarítás alatt: mint valahogy mindig.

2. Jut félszáz mindjárt behugyozóra 4-8 alkalmatosság, amiből 2-re a folyosóról is rálátni, nemhogy a csapoktól, 2 eldugulva nyakig húgy, 2 vécénél nem zárható az ajtó, vagy úgy be van zárva, hogy tulajdonképpen az se derül ki, hogy szorul-e vagy "lakják", (vmi foglaltsági visszajelző pöcök nem kéne?), 2 piszoárnál le van szakadva a diszkréciós faldarab, vagy egész egyszerűen úgy van felrakva, hogy semmit sem ér. A vizelőkön felül két órája ott billeg még a helyiség közepén tágra nyílt szemekkel valami _aszfétises barom vagy legalább egy zavart-részeg-drogos-magában beszélő...

Én merek, és szoktam piszoárt használni, de aláírom, hogy ehhez nem mindenkinek van gyomra bizonyos népsűrűség felett. Ahogy ahhoz sem, hogy rátelepedjen egy cseppektől csillogó vécé-ülőkére.

Igen, valamelyik válaszoló már rátapintott a lényegre, például kicsit diszkrétebben lennének elválasztva a piszoárok, akkor talán nem csak minden harmadik lenne használatban, és lehetne még sok mindent csinálni.

2023. ápr. 12. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!