Normális ha ez történt a pénisszel?
Ne haragudj de erre teljesen fölösleges bârmit is írni.Azért van a szakorvos,hogy ezt diagnosztizâlja és kezelje.
Engem ebből a szempontból megvert a sors.Fitymaszűkület és szârazsag.Részleges kantár szakadás.Sejtes letapadás stb.Orvoshoz fordultam aki a megfelelő kezelésekkel helyrehozott mindent.Még apró teljesen fájdalommnetes és rövid rutin műtét is volt.
Nem lesz semmi gond.Legkésőbb 1-2 hónap múlva makk egészséges lesz a pârod és hatalmasakat hancúrozhattok!És bármiben lefogadom,hogy jobban fog működni mint eddig bármikor!
Ez akkor baj – de akkor nagyon nagy baj! –, ha annyira szűk a fityma, hogy elszorítja a vérkeringést a makk mögé szorulva. Mindenképpen próbáljátok meg lankadtan ráhúzni a fitymát a makkra úgy, hogy csak a makkot megmarkolva kipréselitek belőle a vért. Ettől átmenetileg összemegy a makk, és így a fityma talán már ráhúzható lesz.
Elképzelhető, hogy ha a későbbiekben többször és rendszeresen áthúzzátok a fitymát a makk peremén, akkor idővel tágulni fog és nem szorul mögé, de ha nagyfokú a szűkület, akkor ez kevéssé valószínű, és öröm helyett inkább kellemetlenséget és kényelmetlenséget fog csak okozni, amire a körülmetélés lehet a megoldás.
urológiai szakrendelést kell felkeresni.. a vizsgálat kb 4 perc
én is így jártam
K kedves #8-as!
Nem teljesen így van ám ez, amit írsz:
"..ha szabadon maradna,érzéketlenne válna és nem élvezhetné a férfi a punciba való behatolast.."
Nem válik teljesen érzéketlenné!
Ráadásul van egy nagy előnye, a srác tovább fogja bírni, tehát jobb lesz a nőnek, és így mindkettőjüknek jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!