Szerintetek töröljem meg a farkam pisilés után, vagy csak rázzam le és ne foglalkozzak azzal az egy cseppel? ;)
Figyelt kérdés
2023. ápr. 4. 23:41
A kérdező szavazást indított:
töröld meg
rázd csak le
32 szavazat
1/16 anonim válasza:
Csak rázd, pisoirnál nincs is WC papír.
2/16 anonim válasza:
Az az egy csepp akár a nyelvemre is csöppenhet ;)
3/16 A kérdező kommentje:
A tied is az enyémre😏
2023. ápr. 5. 00:28
4/16 anonim válasza:
Ha van otthon lehetőség, töröld, napközben úgy sincs.
5/16 anonim válasza:
Szia! Meg kell törölni, - igy a hygénikus!
6/16 anonim válasza:
Csak rázd, de óvatosan, hogy a többiekre ne jusson. A férfi WC-ben nem szeretjük az aranyesőt. :)
Mennyi idős vagy? Azt tapasztalom, hogy a fiatalabb korosztály problémázik ilyesmin, mi idősebbek (40 felettiek) nem csinálunk ügyet abból a pár csepből, ami az alsógatyába megy. Ez nem igénytelenség, így működik a férfi és az alsógatyát sem ok nélkül hordjuk.
7/16 anonim válasza:
Szerintem igenis igénytelenség, ha tehetsz ellene, de úgy döntesz, hogy inkább nem. Én úgy szoktam, hogy otthon megtörlöm, idegen helyen ha egyértelmű, hogy higiénikus és tiszta a papír, akkor szintén. De nyilván akkor sincs tragédia, ha nem adottak a feltételek, akkor nyilván nem törlöm.
8/16 anonim válasza:
Erre van az alsógatya, amit meg lehalább napi 1x cserélsz.
Szarás után megtörlöm én is cseppet is, de piszoárnál nem lehet.
9/16 anonim válasza:
Ahogy te jól érzed magad. Én speciell nem szoktam. Kiskoromban apukám így tanította, így is csinálom. Amúgy én is azt veszem észre hogy a 40 es korosztály nem szokta/foglalkoztatja ez a téma. Szerintem részben felesleges is. De nyílván, ha valakit zavar pepecselhet vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!