Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Candidára jó ,a mycosyst-gyno...

Candidára jó ,a mycosyst-gyno gyógyszer?

Figyelt kérdés
Ezt írta fel mindkettőnknek az orvosom!Elovastam betegtájékoztatót,de ott mindenféle betegséget lehet olvasni!De kimondottan candidát nem!

2023. ápr. 4. 10:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért kell megkérdőjelezni egy orvost(!) és az általa felírt gyógyszert. Egyébként pont fél perc volt bepötyögni google-be a gyógyszer nevét és már az első találat írja:

"A Mycosyst-Gyno a gombaellenes gyógyszerek csoportjába tartozik. Hatóanyaga a flukonazol.

A Mycosyst-Gyno-t gombák által okozott fertőzések kezelésére alkalmazzák felnőtteknél. A gombafertőzések leggyakoribb okozója a Candida (kandida) nevű élesztőgomba."

2023. ápr. 4. 10:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Jaj igen, buta is vagyok, ez konkrétan a gyógyszer betegtájékoztatójának első bekezdése. Kimásolhattam volna nagyobb részt is...

MYCOSYST-GYNO 150 mg kemény kapszula betegtájékoztatója

1. Milyen típusú gyógyszer a Mycosyst-Gyno és milyen betegségek esetén alkalmazható?

A Mycosyst-Gyno a gombaellenes gyógyszerek csoportjába tartozik. Hatóanyaga a flukonazol.

A Mycosyst-Gyno-t gombák által okozott fertőzések kezelésére alkalmazzák felnőtteknél. A gombafertőzések leggyakoribb okozója a Candida (kandida) nevű élesztőgomba.

Ezt a gyógyszert kezelőorvosa a nemi szervek (a hüvely- vagy a hímvessző) gombás fertőzésének a kezelésére rendelhette Önnek.

2023. ápr. 4. 10:41
 3/7 A kérdező kommentje:

Értem és köszönöm a kiosztást!Ha arra való ,akkor miért jelentkeztek a tünetek majd 1 hónap múltán újra?

Diéta is folyamatban van!

2023. ápr. 4. 11:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem írtad le, hogy a gyógyszer szedése alatt éltetek-e nemi életet, és ha igen, hogyan (óvszer, védekezés). Ennek ellenére is simán lehet visszafertőzés, amit az orvossal kell megnézetni.
2023. ápr. 4. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Tökéletesen jó, nekem hosszú évek óta ez vált be (sajnos időről időre így is visszatér)
2023. ápr. 4. 15:06
 6/7 anonim ***** válasza:
A tünetek azért jelentkeznek újra, mert a candida a természetes bélflóra része, és sajnos arra hajlamos személyeknél amint megszűnik az irtó hatás, szépen visszaterjed a nem kívánt helyekre is. Totálisan kiirtani nem lehet, még akkor sem, ha ideiglenesen nem kimutatható.
2023. ápr. 4. 15:08
 7/7 anonim ***** válasza:

1-es!

Azért, mert az orvos/nőgyógyász pl nálam felírt egy gyógyszert, ami nagyobb kárt okozozott, mint ami volt- új,eddig nem lévő, fájdalmas tünetek jelentek meg.

2023. jún. 27. 00:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!