Candidára jó ,a mycosyst-gyno gyógyszer?
Nem értem, hogy miért kell megkérdőjelezni egy orvost(!) és az általa felírt gyógyszert. Egyébként pont fél perc volt bepötyögni google-be a gyógyszer nevét és már az első találat írja:
"A Mycosyst-Gyno a gombaellenes gyógyszerek csoportjába tartozik. Hatóanyaga a flukonazol.
A Mycosyst-Gyno-t gombák által okozott fertőzések kezelésére alkalmazzák felnőtteknél. A gombafertőzések leggyakoribb okozója a Candida (kandida) nevű élesztőgomba."
Jaj igen, buta is vagyok, ez konkrétan a gyógyszer betegtájékoztatójának első bekezdése. Kimásolhattam volna nagyobb részt is...
MYCOSYST-GYNO 150 mg kemény kapszula betegtájékoztatója
1. Milyen típusú gyógyszer a Mycosyst-Gyno és milyen betegségek esetén alkalmazható?
A Mycosyst-Gyno a gombaellenes gyógyszerek csoportjába tartozik. Hatóanyaga a flukonazol.
A Mycosyst-Gyno-t gombák által okozott fertőzések kezelésére alkalmazzák felnőtteknél. A gombafertőzések leggyakoribb okozója a Candida (kandida) nevű élesztőgomba.
Ezt a gyógyszert kezelőorvosa a nemi szervek (a hüvely- vagy a hímvessző) gombás fertőzésének a kezelésére rendelhette Önnek.
Értem és köszönöm a kiosztást!Ha arra való ,akkor miért jelentkeztek a tünetek majd 1 hónap múltán újra?
Diéta is folyamatban van!
1-es!
Azért, mert az orvos/nőgyógyász pl nálam felírt egy gyógyszert, ami nagyobb kárt okozozott, mint ami volt- új,eddig nem lévő, fájdalmas tünetek jelentek meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!