Alhasi fájdalom vizelet/székletürítés utan?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az elmult 2-3napban erdekes dolgokon megyek keresztul. Kezdodott hogy szeklet utan alhasam a koldok alatt elkezdett nagyon fájni ilyen tompa fájdalom, max 1 ora utan kb abbamaradt. Tegnap illetve ma is vizelés után is felmerült ugyanez a panasz semmi más. Érdekesség pl tegnap csak este, ma pedig csak delutan kezdett fájni reggeli pisilesnel nem. Nem tudom mi lehet tippeltem szexuális betegsegekre is, felfazasra de ugy semmire se passzol hogy csak az alhasam faj. Se a pisiles, se más. Valaki atelt mar hasonlot vagy esetleg otlet mi lehet ez?#szex #szexualis fertozes
2023. márc. 30. 22:25
1/3 anonim válasza:
Elmúlt azóta, dokihoz nem mentél el?
2/3 A kérdező kommentje:
Csáo par napra rá elmúlt nem mentem dokihoz
2023. ápr. 19. 05:53
3/3 anonim válasza:
Voltál dokinál?
Kivizsgáltak? Minden ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!