Kastasur kérdése:
Szerintetek kopaszodok?
Figyelt kérdés
A csatolt képen( [link] ) látható a fejem. Szerintetek problémát jelent az ilyen mértékű kopaszodás 16 éves korban? Milyen betegségben szenvedek?2023. márc. 30. 12:05
2/3 anonim válasza:
A kép szerint ez nem rendes kopaszodás. Ahogy az első írja, vagy bőrgyógyász. Vagy vannak speciális hajgyógyászok is.
3/3 anonim válasza:
Lényegében egy foltban kopaszodsz, ha jól látom. Akkor az foltos hajhullás lesz, alopecia areata. Ez egy autoimmun betegség, esetleg lehet a szervezetben lévő góc miatt is. Amúgy általában idővel visszanő a haj. Előbb babahaj lesz ott majd normális is. Az elmúlt tíz évben nekem is volt párszor. Kifizettem harmincezret vagy többet hajgyógyászaton, de szerintem magától is visszanőtt volna. Nekem sajnos a szakállamnál durvább, kb kamaszkorom óta, az soha nem volt normális. Azt is kezeltettem, de úgy maradt. Ha gondolod, Bp. Stefánia úti hajgyógyászaton utána tudsz nézni. Sajnos van olyan, akinek tenyérnyi folt lesz a haján. Szóval ez nem korfüggő. Az immunrendszered szórakozik vélhetően.A bőrgyógyász szerintem szteroidot adna rá, azt gondolom az felesleges, nekem sem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!