Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon sok dolgot elfelejtek. ...

Nagyon sok dolgot elfelejtek. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Régebben is felmerülő probléma volt ez nálam, rettentő sok mindent elfelejtek, pl hogy mi volt tegnap az ebéd, vagy hogy mit csináltam 2 nappal ezelőtt, magyarul a rövid távú memóriámmal van baj, sokszor azt is elfelejtem estére hogy aznap mit csináltam. Viszont amit például az iskolában tanulok meg az megmarad, illetve a hosszú távú emlékek is. Nemtudom mi tévő legyek, félek hogy nagyobb baj áll a háttérben, egyébként ha ez számít 17 éves vagyok.

Szerintetek mit kéne tennem?

2023. márc. 29. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Teljesen normális jelenség. 17 évesen is. A kevésbé fontos információkat nem tárolja az agy. Minek kéne azt tudni, hogy két napja mi volt az ebéd? Az emberek nagy része azt se tudja, egy nappal korábban mi volt.
2023. márc. 29. 23:31
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem meg egyáltalán nem normális. Arra emlékszik az ember, hogy előző nap mit ebédelt, az meg ijesztő, hogy azt is elfelejted, hogy aznap mit csináltál. Én elmennék szakemberhez.
2023. márc. 29. 23:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, pedig már 30 elmúltam. Szerintem sem kóros egyáltalán. Van aki ilyen, van aki olyan. A jegyzettömb sokat segít. 😉
2023. márc. 29. 23:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én azt se tudom ma mi volt az ebéd. És akkor mi van?
2023. márc. 29. 23:48
 5/5 NTBS ***** válasza:
Orvos.
2023. ápr. 3. 08:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!