Amikor fel van allva a penisz akkor nektek a fitymatok hatra csuszik magatol?
Figyelt kérdés
2023. márc. 26. 14:29
11/22 anonim válasza:
Éppen csak előbújik a makk, úgy kell hátrahúzni.
12/22 anonim válasza:
Majdnem teljesen hátracsúszik, egy kicsit kell csak hátrahúznom hogy a teljes makk láthatóvá váljon.
13/22 anonim válasza:
Nekem kb a makkom harmada látszik ki olyankor, ennyire csúszik vissza magától. Szerencsére könnyen hátra tudom húzni, ha akarom.
14/22 A kérdező kommentje:
És amikor lankadt állapotba van de hátra volt húzva a bőr és úgy maradt akkor lankadt állapotba magától vissza húzódik a fityma ? Mert nekem igen
2023. márc. 27. 17:09
16/22 anonim válasza:
Nekem lankadt állapotban ha hátra van húzva akkor magától nem húzódik vissza a helyére
17/22 A kérdező kommentje:
Ha úgy mozdulok nekem vissza húzódik
2023. márc. 27. 23:35
18/22 anonim válasza:
Teljesen normálisan működik a farkad. Nekem rövid a fitymám, lankadtan kb a makkom negyedét takarja, ahogy merevedni kezd egyből teljesen hátra csúszik.
19/22 anonim válasza:
Nekem hosszú a fitymám, így a makk se bújik elő. Kézzel kell hátrahúzni.
20/22 anonim válasza:
Nekem nem csúszik hátra mert fitymaszukulet van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!