Van itt olyan, akit egészségügyi probléma/vallási indok nélkül, szülei kérésére metéltek körül?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hány évesen, és milyen okból történt? (Pl higiénés,esztétikai stb)2023. márc. 26. 08:52
1/8 anonim válasza:
Rokonomat (58 évesen), Induratio penis plastica miatt műtötték és az esetleges fertőzések elkerülése végett eltávolították a fitymáját. Műtét után tudta meg a valóságot.
Internet:
2/8 anonim válasza:
Amerikában született osztálytársam van körülmetélve. A szülei akkor kint éltek. Az édesapja is felnőttként lett körülmetélve, aztán pár hónappal később az újszülöttnek is kérték.
3/8 anonim válasza:
Jelen... Az állítólagos higiénia miatt.
4/8 anonim válasza:
Engem is. 10 évesen higiénia miatt.
5/8 anonim válasza:
Engem 3 évesen. Enyhe szűkületem volt, nem akarták tágítgatni, kérték a teljeset. Emlékszem, az akkori farkam 2/3-a volt a túllógó fityma és mindet levágták ! :-)
6/8 anonim válasza:
12 évesen,esztétika és higiéniára hívatkoztak
7/8 anonim válasza:
Engem 5 évesen szintén higiénia miatt...
8/8 anonim válasza:
Engem nem metéltek, de 3x voltam gombás, ugyanannyiszor herpeszes, pedig egyetlen partnerem volt az életben. Sőt még azzal se volt szex amikor az állítólagos herpesz? Ujjnyi széles sebbé szélesedett, majdnem körbe érte a makkom mögötti részt. Ne tudjátok meg, mit szenvedtem! Nagyon fájt, és nehezen gyógyult. Ezek után kezdtem el a fiymámat hátra húzva hordani. Talán kezdem megérteni azokat, akik a higiéniára hivatkozva metéltetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!