Mitől van a péniszemen kemény csomó?
Figyelt kérdés
Három hónapja jött ki a csomó a péniszem tövénél az ér mellet kb kisebb borso nagyságu, de nem is fáj,néha kisebb.
Tegnap vettem észre hogy megint nagyobb és kicsit piros.De lehet attol hogy kicsit nyomkodtam. Mi lehet ez? Mitől mulik el? Nagyon zavar.Bárkinek van valami tapasztalata az kérem írjon.
2023. márc. 19. 11:48
1/7 anonim válasza:
Három hónapja van, nagyon zavar, és még nem mentél el dokihoz - ezek szerint. Hát bakker, ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.
2/7 anonim válasza:
Gugli barátod, ,itt azért valljuk be,kevés az esélye annak,,hogy egy nagy tudású faszológust,értsd urologust találj .
3/7 anonim válasza:
De érteni vélem, ex páciensek tapasztalatait várod.
Nemi élet? nÖtől elkaphattál valamit
4/7 anonim válasza:
Azok nyírok csomók.A test több részén is vannak ilyenek.A baktériumokat próbálják a testből kiszűrni.Időnként kicsit meg is duzzadhatnak.
5/7 anonim válasza:
Szerintem jól teszed,ha elmesz vele orvoshoz!
6/7 anonim válasza:
Akár lipóma is lehet. Menj vele dokihoz és kiderül.
7/7 A kérdező kommentje:
Ma voltam dokinál,bőr orvoshoz kell mennem. Ő sem nagyon tudta mi az csak nézte. Szerinte valami zsírcsomóféleség.
2023. márc. 20. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!