Tökéletes vérképpel lehetek rákos?
Az utóbbi 3-4 hétben néha enyhe, neha erosebb fajdalmaim vannak a nyakamban illetve az allkapcsom alatt, valamint a fulem alatti reszeken mind a ketto oldalt.
Rettenetesen sokat idegeskedek ez miatt, es szinte a nap 24 orajaban vizsgálgatom magam, nyomkodom az izmokat illetve csomokat keresgelek, hiszen a google azt irta, hogy a bizonytalan fajdalom rákra utal.
A heten voltam dokinal ezzel a problemaval, megtapogatott ott mindent de nem talalt semmit majd elkuldott vervetelre, aminek az eredmenye tokeletes lett, sehol semmi elteres. Majd mondta, hogy ön makk egeszeges.
Tovabbra sem mult el a felelmem. Olvastam hogy tokeletes verkep mellett is lehet valaki rakos, illetve zavar hogy a doki nem vizsgált meg teljesen. Nem csinalt sem ultrahangot sem pedig rontgent.
Nagyon felek hogy valami rosszindulatu daganatom van 23 evesen..
A vérkép valóban nem a rák kimutatására szolgál, bár ahogy írták is fentebb, egyes fajtáit meg tudják állapítani a vérből.
Ha biztos akarsz lenni abban, hogy nincs rákod sejtszinten sem, akkor egy teljes testre kiterjesztett MRI-t kell csináltatnod magán úton. Nem lesz olcsó, viszont ha az eredmény negatív, akkor megnyugodhatsz.
Ha viszont találnak valamit, akkor elkezdhetik a célzott kezelésedet még időben, olyankor jók az esélyek a gyógyulásra.
Inkább cselekedned kéne ahelyett, hogy rettegésben töltöd a napjaidat.
Nem voltál influenzás mostanában? A nyirokcsomók megduzzadhatnak attól is, de akár allergiás is lehetsz valamire, ami ezt váltja ki nálad, nem kell azonnal rákra gondolni. De ahogy írtam, az egyetlen megoldás a saját megnyugtatásodra a teljes MRI, ahol sejszinten fel tudják térképezni a testedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!