Valaki ajánlana valami pènisz növelő kapszulákat vagy krèmeket mert kicsi a pèniszem 13 cm 25 èves vagyok ès jó volna ilyen 17-18 cm lehet valahogy?
Figyelt kérdés
Az asszony nem panaszkodik de nekem ez kicsi 17-18 cm lenne jó ès vastagabb is jó volna.2023. márc. 16. 19:31
11/19 anonim válasza:
#10: még mindig csak a fejedben van gond, nem a nadrágodban...
13/19 anonim válasza:
Nekem is annyi. Lőjem le magam? Ez van, boldogulunk azzal amink van és fejlődünk abban, amiben tudunk. Ebben nem lehet. Ne a farkad tegyen férfivá, te legyél férfi.
14/19 anonim válasza:
Valószínűleg nem tudod, hogy a nők kit tekintenek férfinak. A hímvesző mérete sorrendben az ikszedik helyen van. Többet számít a biztonság, amit nyújtani tudsz neki (nemcsak anyagi, hanem érzelmi értelemben is), a megbízhatóság, az irányában éreztetett gondoskodás stb.
Egyébként a leírt méret az európai etnikumban az előfordulási gyakoriságot tekintve 15-20% lehet, tehát nem vagy egyedül.
Egyébként vannak műtéti beavatkozások, amikkel a gátizomzat alatt a testben futó barlangos testeket kihúzzák a testen kívülre. Azonban ezzel is legfeljebb 2-3 cm hossznövekedést lehet elérni. A nem kívánt mellékhatásról nemigen számol be az orvosi irodalom, pedig nyilván van.
15/19 anonim válasza:
13centi az am a full atlagos, ha neztel statisztikakat azokban bemondas alapjan merik szal mindenki hazudik errol.
16/19 anonim válasza:
Szerintem lapozz fele gy biosz könyvet. Nem lehet növelni a méretét véglegesen...
17/19 anonim válasza:
Ha lenne ilyen akkor nagyon sok embernek 50 centis lenne.
18/19 anonim válasza:
Urulogusok alltal készített atlag ha jól emlexem 13,2 cm. Persze van a bemondás alapján készített ahol kiderult, hogy Európában itthon van a legnagyobb atlag méret, több centivel nagyobb mint más országokban xd. Hagyjuk már
19/19 Állnév válasza:
Igazabol fogadd el, hogy a farkad kisebb, de a tied. a nok nem a farkaddal, hanem veled fekszenek le. a 13centi meg nem veszes, hiaba nagyzolnak sokan 20centis méretekkel. azzal a paklival jatszol, amid van, ez van sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!