Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hímvessző átültetés van?

Hímvessző átültetés van?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy nagyobbat.
2023. márc. 11. 11:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Elvileg lehetséges lenne, de a kilökődés veséelye miatt kétlem, hogy járható út lenne.

Akkor már inkább beszélj az urológussal, mert 1-2 cmt lehet nyerni a hasfalnál, de akkor meg a szalagokat vágják át ott.

Ha egy nő nem tud így elfogadni, akkor nem is szeret igazán. Nem az esetleges nagyobb farokkal fogod boldoggá tenni, hanem a napi figyelmességgel, törődéssel és szeretettel.

2023. márc. 11. 22:54
 12/13 anonim ***** válasza:
72%
a # 10 által belinkelt hivatkozás nem átültetésről szól, hanem pénisz sebészeti kialakításáról ill. helyrehozataláról (ahol saját szöveteket használnak fel "segédanyagként"). Ettől merőben különbözik az átültetés idegen egyénből, ahol már immunológiai összeférhetetlenséggel is számolni kell. Az idegek teljes rekonstrukciója ma még részleteiben megoldatlan.
2023. márc. 12. 19:40
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 - ezt én (#10) is tudom, figyelj a megfogalmazásra! "Lehetőségeket" írtam, ami a gyakorlati faxnagyobbítást illeti. XD
2023. márc. 12. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!