Fitymaszűkület kezelése?
18 éves vagyok, és kb. 7-8 éve van fitymaszűkületem.
Tisztában vagyok vele, hogy felelőtlenség volt, hogy nem kezeltettem előbb, és azzal is, hogy minden nap van ilyen kérdés.
Sem lankadt, sem merev állapotában nem tudom hátrahúzni egy kicsit sem. Régebben próbálkoztam nyújtani, de nem tudtam, hogy óvatosan kell, ezért be is repedt.
Azóta nem igazán törődtem vele, de mostanában ráeszméltem, hogy mennyire komoly is ez.
Rajtam kívül senki nem tud róla.
Sokat olvastam a témában, de így is keveset tudok. Azt tudom, hogy műtétet semmi esetre sem szeretnék. Szóval milyen más módszerek vannak?
És hogy működik az orvosi folyamat? Beutalót csak a háziorvos tud írni? (Magánba nem szeretnék menni.) És ha egyből vagdosni akar?
És mennyi idő a nem-műtétes kezelés?
"Rajtam kivül senki nem tud róla."
Na ez a rohadt nagy baj látod.
Szüleid mivel foglalkoztak amikor fürdettek, meg ilyesmi.
Pici gyerekkorodban ez egy apró korrekciós beavatkozás lett volna, és most semmi bajod nem lenne.
Uram kegyelmezz nekik.
Én a te helyedben egy vasárnapi ebéd alkalmával letolnám a nadrágomat, és megmutatnám nekik. 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!