Rövid lenne a fitymafékem?
Figyelt kérdés
Szoval a problemam a kovetkezo. Lankadt allapotban boven a makkom alá tudom húzni a fitymám, de ilyenkor a fitymafékem láthatóan elkezdi lehúzni a makkom, merev állapotban pedig a makk alá konnyen lemegy a fityma, tovább viszont már csak nagyon kicsit tudom húzni, és ha nagyon próbálkozom egy kis feszülést is érzek, valamint ilyenkor egy kicsit felgyulemlik a fityma a makkom alatt. Rövid a fitymafékem, és akadályozhat ez a szexuális életemben?2023. márc. 8. 22:57
1/10 A kérdező kommentje:
valamint még annyi hogy merev állapotban magától nem megy hátra a fitymám, hanem nekem kell lehúzni
2023. márc. 8. 22:58
2/10 anonim válasza:
Üdvözöllek! Valóban ez már probléma, mert a szexuális életedet is meg tudja keseriteni, de lehet rajta segiteni. A fitymafék mütét körülbelül 10-15 percet vesz igénybe, és ambulánsan el lehet végezni. Helyi érzéstelenitőt kapsz és fertőtlenités után a fitymafék haránt irányú átvágása történik. A vérzés csillapitást követően néhány, spontán felszivodó varrattal kerülnek a sebszélek egyesitésre.
3/10 A kérdező kommentje:
ilyen kb 1cmvel tudom meg lejjebb huzni merev allapotban, akkor viszont mar erzem egy kicsit a feszulest
2023. márc. 9. 08:19
4/10 A kérdező kommentje:
ha tovább akarom huzni
2023. márc. 9. 08:49
5/10 anonim válasza:
Ilyen mértékű rövidség, ami fájdalmat nem okoz, általában nem okoz más problémát sem. Ha hevesebb szex közben bereped és vérzik is, akkor meg lehet fontolni egy kisebb "kozmetikai" beavatkozást.
6/10 A kérdező kommentje:
hat nem tudom h nem okozna e problemat, mivel onkielegiteskor is a makkon szoktam csusztatni a fitymat, a makk alatt mar nem olyan kellemes.
2023. márc. 9. 16:05
7/10 anonim válasza:
A legjobb lenne, ha megmutatnás egy Urológusnak!
9/10 A kérdező kommentje:
azert ha nem muszaj nem akarom megmutetni
2023. márc. 20. 17:22
10/10 anonim válasza:
Ezt az Urològus orvos fogja eldônteni! Gondolj arra, hogy milliò emberen segitet ez a kis beavatkozàs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!