Tegnap vezetés közben rám jött a szükség, pisilnem kellett, nem bírtam... van rá gyógymód vagy gyógyszer?
8-10 perc után annyira kellett már, hogy izzadtam, és szinte satufékkel kellett megállnom, hogy egy bokros részre rohanjak. Már futás közben nyitottam a derékszíjat, sliccet, mert éreztem, nem bírom ki. Ha egy masodpercet kések, baj lett volna. Jobban belegondolva egy-két hete is kerültem ilyen helyzetbe. Milyen megoldasok vannak?
Az eset nem hasonlít a korábbiakra, amikor néhany hullámot vissza lehetett tartani. Ezt nem tudtam volna.
45 éves férfi vagyok.
velem is van ilyen ha sokat iszok jön is fel liter :D
ezen ne paraz prosztata kor azoknak van aki nem tartsak karban
A hirtelen rám törő ellenállhatatlan inger nálam már 30 éves korom óta van, átlag másfél óránként. A reggeli vizelet szokott néha legfeljebb 3 dl lenni, a napközbeni általában 2 dl sincs.
Egy-két évente elmegyek urológushoz, az elmúlt 25 évben több urológus sem talált semmi rendellenességet. Prosztata megnagyobbodásom sincs. Ultrahang, labor rendben.
Ha jutsz valami eredményre, ne habozz közkinccsé tenni.
Szerintem a víziváshoz van köze.
A március már melegebb volt kicsit, de nagyon sok változás is volt az időjárásban, ezek mind olyan tényezők, hogy többet iszunk. Ha pl front van, akkor rengeteget iszom.
De én hasonlót tegnap is és ma is tapasztaltam. Ha pisilnem kell, akkor tudok várni, akár hazáig is visszatartom, de most más volt. Nem csak hogy hazáig nem bírtam volna ki, de pl ma a Margitszigeten azt éreztem, hogy még a hídig sem fogom kibírni mert már nagyon kellemetlen volt visszatartani és azért ilyen ritkán van, ritkán kell ott nyilvános wcre mennem, ma pedig muszáj voltam és szó szerint toporzékoltam a wc előtt amíg kapkodva kihámoztam magam a nadrágból.
Viszont nekem se kis mennyiség jött. Tegnap normál adag, ma pedig amikor végre kiszabadultam a nadrágomból, csak pisiltem és pisiltem és pisiltem. Nagyon sokat pisiltem, annyit, hogy utána a sziget kijáratáig sóhajtoztam megkönnyebbülten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!