Szex pozitív hatása szívbetegségnél?
Figyelt kérdés
Én az vagyok, azt olvastam hogy ritka esetekben tilos és még jó is a szívnek. Azt mondta a kardiológusom egyszer hogy "akinek a szive jó annak a f'sza is jó". Bár legutóbb lecseszett hogy ne gyilkoljam magam dohányzással és tegyem le mihamarabb, bár ez mellékes.2023. febr. 25. 00:02
1/6 A kérdező kommentje:
Ja igen, személyes tapasztalatok?
2023. febr. 25. 00:02
2/6 anonim válasza:
Hát a f@sz tudja. Állítólag, amíg úgy kelsz reggel, hogy áll a f@szod addig nagyjából egészséges vagy. Ha valaki dagatt vagy lóf@szt se mozog akkor megterhelő a b@szás. Ritka esetben lehet halálos is.
3/6 A kérdező kommentje:
1 évig voltam impotens amíg rossz volt a keringésem és alig működött valamim.
2023. febr. 25. 00:09
4/6 anonim válasza:
A szív betegnek a dohányzás főleg nem mellékes.
5/6 anonim válasza:
Kifejezetten káros ha utána elszívsz egy cigit.
6/6 A kérdező kommentje:
Szűz vagyok, csak ébredés utáni kávé után vagy étkezés után szoktam már, meg hébe hóba.
2023. febr. 25. 19:29
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!