Idősebb (40 felett) férfiaknál tényleg rövidebb a fityma? Részben vagy teljesen már nem takarja a makkot? A sok használat (merevedés stb.) miatt rövidül meg??
Figyelt kérdés
45 éves vagyok, a fityma nekem nem takarja a makkomat, lehet, hogy a sok használattól már annyira kitágult, hogy simán hátul marad. Igaz, tusolóban már sok idősebb faszinak kint van a makki...2023. febr. 20. 21:16
11/21 anonim válasza:
Én 67 éves vagyok,de a fitymam csaknem teljesen fedi a peniszem makkjat!
12/21 anonim válasza:
Én 67 éves vagyok és nekem mindig szinte teljesen fedi a fityma a makkomat!
13/21 anonim válasza:
Végre egy idősebb korosztály válaszolta meg a kérdést.
Én 48 vagyok és én sem tapasztaltam, hogy változna a korral, egy dolog változott én borotválom egy jó ideje teljesen sokkal jobban tetszik így.:)
14/21 anonim válasza:
Én 67 éves vagyok és a peniszem fitymaja csaknem teljesen fedi a makkomat!A fityma azért van kitalalva,hogy védje az érzékeny makkot!
15/21 anonim válasza:
Idős korban még jobban megnyulik a fityma és teljesen lefedi a penisz makkjat!
16/21 anonim válasza:
Idősebb vagyok már de csodás farkam van szép fitymával.
17/21 anonim válasza:
Nekem olyan mint tini koromban csak vastagabb. De úgy egyébként teljesen ugyanaz a makk is.
18/21 gungasam válasza:
Nem igazán változik, ha akarom takar, jó alaposan takar. (71) ha akarom nem takar. Nem kisebb , inkább bővebb.
19/21 anonim válasza:
Idővel a farok sokszor összemegy, bár nem minden férfinek. Én nem vagyok a szerencsések között, szóval nekem is összement. Mivel 28 éve metélt vagyok, az egész farok kb rövid száron egy nagy makk. Sok metéletlen férfinek csak egy üres fityma a farka 60 felett.
20/21 anonim válasza:
Akkor még 10 évig lesz makkom a fitymám alatt, 50 pasi vagyok.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!