Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Meleg sracok, Ti tisztaban...

Meleg sracok, Ti tisztaban vagytok vele, hogy mar attol is elkaphattok nemi betegseget, ha egy fertozott srac leszop?

Figyelt kérdés
En ezen lehidaltam, hogy 3% esely van elkapni a HIV-et egy fertozottol, ha az leszop gumi nelkul. Forditva 6% az eselye, ha te szopsz. Ha gumi nelkul dug meg, az 80%... :( Ehhez kepest peldaul meleg szaunakban, meg egyeb szorakozohelyeken is soha nem latok gumit szopasnal senkin. Es bevallom, en sem szoktam hasznalni szopasnal, mert ugy nagyon nem ugyanaz.

2023. febr. 20. 17:52
 1/10 A kérdező kommentje:
Itt vannak amugy az eselyek: [link]
2023. febr. 20. 17:53
 2/10 anonim válasza:
52%
Én nem fekszek össze fűvel fával. Akikke szexkapcsolatom van/volt mindről tudtam hogy megbízhatók.
2023. febr. 20. 17:55
 3/10 A kérdező kommentje:
#2-es: Reszben igazat adok, mert kockazatot csokkentesz vele, ez teny. De honnan tudod, hogy nem kamuzik a srac? Vagy elkuldod egy teljes spektrumu STD-szuresre, mielott barmit is csinaltok? Az eleg draga mulatsag sajnos. HIV, Hepa meg tala szifilisz szures van ingyen is, de van egy rakat egyeb kor is, peldaul a HPV a 100 verziojaval (meg akkor is, ha bizonyitottan 4 vagy 5 okoz "csak" belole rakot).
2023. febr. 20. 18:03
 4/10 anonim válasza:
81%

2-es Drága és mindtől papírod volt vagy csak bemondásra hitted el? Csak mert pl én rólam senki nem gondolta, hogy kamuzok és 17-18 évesen vagy 10 srácnak adtam be hogy ő lesz életem első dugása akit megdugok. És szerinted rájöttek, hogy becsapom? NEM! Pedig sokat beszélgettem velük előtte, sőt utána is maradt sokukkal a kapcsolat évekig. Szóval hidd el mondani bármit lehet és ezt meg is teszik sokan. Persze nem helyes hogy ezt tettem, de a példa kedvéért írtam csak le.

Na és amúgy nem kell fűvel fával összefeküdni. A szifilisz már csókkal is terjed egyes időszakában. Ahogy azzal is ha leszop valaki.

Inkább érdemes lenne felkészültnek lenni mindenkinek és szűrésre járni.

Én sose kaptam el semmit de képbe is vagyok ezzel és megyek is szűrésre amire másokat is hívok ha úgy van hogy akarok tőlük valamit.

2023. febr. 20. 18:03
 5/10 anonim válasza:
100%
HPV több tipusára FÉRFIAKNAK IS van oltás.
2023. febr. 20. 18:15
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
Ha ezekhez az adatokhoz hozzáveszed, hogy milyen alacsony a HIV fertőzöttség Magyarországon, akkor máris nem kell pánikolnod.
2023. febr. 20. 19:34
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Hetero orál szexnél is csak hiszed, hogy nem passzolgatnak ezt-azt oda-vissza a nők és a férfiak.

A férfiak esetében a fityma belső lemezében vannak olyan immunsejtek, amelyek fogékonnyá teszik a férfiakat a HIV vírusra. Ezért is van több klinikai tanulmány a körülmetélés hasznosságáról, mert Afrikában is kampányt indítottak több országban, hogy mindenki essen át rajta vallástól vagy kultúrától függetlenül.

2023. febr. 21. 10:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Abban az esetben, ha téged szopnak, az érték szürreálisan magas. Egészen biztos vagyok benne, hogy a 3% nem reális. Ahhoz, hogy olyan esetben elkapd, valahogy a partnered ondója vagy vére a száján át kell elérje a péniszeden keletkező mikroszakadásokat, esetleg felkúsznia a húgycsőben. Ez nem egy gyakran bekövetkező dolog.

Anális szexnél, passzívként, viszont teljesen reális a 80%.

2023. febr. 26. 16:02
 9/10 A kérdező kommentje:

#8-as: szerintem teljesen realis sajnos a 3%, ha belegondolsz. Ehhez gondolom a vere kell jelen legyen a szajaban, ami azert nem olyan nagyon nehez. Gondolj csak bele a nyelv vagy az ajkak veletlen megharapasara, vagy valami fogaszati problema esetleg. Maris ott a ver a szajaban.

Egyebkent a csokolozast nem ertem, hogy miert 0%. Fentebbi okokbol kifolyolag siman lehet egyik es a masik oldalon is seb a szajuregben...

2023. febr. 27. 11:00
 10/10 anonim válasza:
Valamiben el kell menni. :D
2023. aug. 7. 14:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!