Gerinc fájdalomra van valami ötlet?
Figyelt kérdés
Voltam orvosnál és azzal hajtott el hogy nem tud vele mit kezdeni mert népbetegség. Eléggé görnyedt vagyok. Esetleg van valakinek olyan merevitő ami bevált? Hát fájdalommal küzdők évek óta, feltehetően rossz a testartásom mert görnyedten megyek. Valakinek valami tipp? Csontkovácsra anyagilag nem engedhetem meg magamnak. Köszönöm.
25/G
2023. febr. 16. 00:57
2/7 A kérdező kommentje:
25/F * elírta a telefonom
2023. febr. 16. 01:23
3/7 Ypszilon1980 válasza:
Youtube rengeteg erre való tornát kínál. Javulni nem feltétlenül fog sokat, de a fájdalmak csökkennek és a további romlást megállíthatja, tartó izmokat erősíti. Léteznek erre merevítők is, de ezt is úgy érdemes, ha az orvossal feliratod, de nem igazán hatásosak, inkább sportolni kellene.
4/7 anonim válasza:
Torna, hátizom erősítés. Egy életet nem tudsz leélni merevítővel, csak egyre rosszabb lesz.
5/7 anonim válasza:
gyogytorna segit, futás javitja testartást :D
kollagen is segit am nuteriversumos nagyon jo
6/7 anonim válasza:
Az orvosod adja vissza a diplomáját! Felelőtlen szélhámos!
7/7 Bálint6969 válasza:
Hát ha tudod hogy a görnyedt tartás a probléma akkor azon kéne válltoztatni nem? Lehet arra figyelni hogy kihúzd magad rendesen, és ha elég ideig figyelsz rá szokássá válik. Gyerekként nekem is hanyg tartásom volt, engem rászoktattak hogy figyeljek rá és ennyi. Azóta sincs baj vele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!