Erekció közbeni vörösödés. Miért van ez?
Figyelt kérdés
A péniszem ha merev állapotban van akkor a makk alatti rész teljesen bepirosodik és olykor égett. Ha nyugalmi állapotban vagyok akkor semmi nincs semmi égő érzés és semmi pirosodás.2023. febr. 14. 19:03
1/8 anonim válasza:
Ez elég különös jelenség. A makk alatt hol pirosodik be?
2/8 A kérdező kommentje:
Hát a teljes fityma. Az elfejtettem írni, hogy 19 éves vagyok. Plusz merevedés előtti nyugalmi állapotban nincs égő érzés. Merevedéskor és utána való lankadás után van égőérzés ami egy félórán belül elmúlik.
2023. febr. 14. 19:08
3/8 anonim válasza:
De ez rendszeresen? Vagy csak mostanság? Mert nekem volt ilyen, megrepedezett a fitymám vagy fogalmam sincs mi volt, de nyál stb még jobban csípte... 2 hét alatt elmúlt
4/8 A kérdező kommentje:
November elején volt elöszőr. Majd elmentem urológushoz aki azt mondta semmi elváltozást nem lát és a merevedéssel ez jár hogy bepirosodik és ha jobban megdolgoztatja a péniszt akkor is előfordulhat a bepirosodás. Azóta nem változott semmi. Néhol jobban fáj néhol kevésbbé.
2023. febr. 14. 19:24
5/8 anonim válasza:
Inkább bőrgyógyász lesz a te embered
6/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm.
2023. febr. 14. 19:51
7/8 anonim válasza:
Nincs itt semmi baj,a vérbőség okozza .Kitágulnak a hajszál erek.
8/8 anonim válasza:
Valószínűleg nincs semmi baj!Csak amikor merevedesed van,a peniszed feltoltodik vérrel azért lesz piros az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!