16-17 évesen miért volt sokkal magasabb a tesztoszteron szintem és a libidóm mint most 18-19 évesen?
16-17 évesen minden reggel arra keltem hogy áll, egy nap többször kivertem ami nagyon intenzív orgazmushoz vezetett, tényleg nem bírtam magammal.
Most meg reggel nem áll, mikor kiverem csak kifolyik nem spriccel, nem olyan intenzív.
Gondoltam arra hogy volt egy gyulladás a testemben amitől csökken a tesztoszteron szint és hasonlók, de abból már elvileg kigyógyultam... Azóta nem állt vissza?
Képzeld el, hogyha 1-2 év alatt ekkorát csökkent a libidód, akkor mi lesz veled öregségedre, mert állni a cerkád már sehogyan sem fog.
Már csak artistacsajokkal fogsz tudni szexelni.
Tudod, hogy miért??
Mert ők kézre tudnak állni, te meg majd belógatod nekik...
Mégis miből szűrted le hogy alacsony a tesztószinted?
Elárulom hogy a tesztoszteron szint 40év körül csökken.
A tüneteid nem alacsony tesztoszteron szint tüneteire vallanak. Szerintem inkább stressz és kevés pihenés okozza.
Ebben a korban is a maxon pörög,sőt még 25 éves korban is.
Megnyugtatás képen menj el egy tesztoszteron szint mérésre. A synlab vagy medicover magán vérvételi helyeken tudod ezt megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!