Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Rövid fitymafék ellen mit...

Rövid fitymafék ellen mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
Amikor merev állapotban van akkor hátra tudom húzni teljesen(kicsit nehezen) viszont látom ,hogy a fitymafékem annyira feszül ,hogy már fehéredik a bőr ott..Mit tudnék ez ellen csinálni? Sebészre nincsen pénzem sajna. Fájni nem fáj viszont félek ,hogy egy együttlét közben elfog szakadni vagy nem tudom :D

2023. febr. 9. 23:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Vágd el! Amúgy TB-re ingyenes.
2023. febr. 9. 23:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Nyissz-nyissz.

Tb alapon is megcsinaljak.

2023. febr. 9. 23:54
 3/12 anonim ***** válasza:

Pontossan èn kedden megyek ilyen beavatkozàsra

2hètig kímèlni kell meg kamillàzni

Èrzèstelenítô a makkba

Ès lèzerrel elvágjàk így semmi vèrzès semmi fàjdalom

Maga a szuri fàj egy kicsit ès kellemetlen de a többi nem

2023. febr. 10. 00:08
 4/12 A kérdező kommentje:
Utolsó,te hova mész? Magánrendelőbe?
2023. febr. 10. 07:30
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
Szerbiàban de igen magànrendelô
2023. febr. 10. 10:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Ehhez igazán nem kell magánrendelő.
2023. febr. 10. 16:59
 7/12 A kérdező kommentje:
Debreceni vagyok,mondtátok TB-re ingyenes ennek mi a menete? Én még attól félek ,tegyük fel elmegyek és azt mondják ,h ez még normális és feleslegesen hoztam magam kellemetlen szituációba..
2023. febr. 10. 17:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Miért akarod megcsináltatni? Fáj, amikor feláll a farkad? Feszül, elhúzza a makkodat? Ha valamelyik igen, akkor nem fogják azt mondani, hogy felesleges.
2023. febr. 13. 19:55
 9/12 A kérdező kommentje:
amikor feláll nem fáj,higgadt állapotban is feltudom húzni simán viszont egy picikét balra rövidebb,én csak az aktustol félek netán elszakad. ha merev akkor pedig ugyanugy lemegy makk alá de kb ott is marad és a fék feszül
2023. febr. 14. 13:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem kell műtét! Nem szakad el. Ha a feszülés miatt a makk hegyeét húzza, akkor mutasd meg, mondd el az urológusnak. Az alapján, amit írsz, az lesz a válasz, hogy nem kell semmilyen beavatkozás.
2023. febr. 14. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!