Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Bárkinek tapasztalata fitymasz...

Bárkinek tapasztalata fitymaszűkület tágító plastikaval? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Fitymaszükületem van és minden opciora kíváncsi vagyok mielőtt körülmetéltettem magam.

#körülmetélés #Phimosis #Fitymaszűkület tágító plastika
2023. febr. 9. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem hasznàlt semmit a haveromnak! Most màr tùl van a körûlmetélésen és boldog!
2023. febr. 10. 09:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha egy kicsit is segítene a tágítás akkor gondolod hogy szükség lenne a metélésre???
2023. febr. 11. 07:54
 3/4 anonim válasza:
Nekem egy bőrbetegség miatt kialakult szűkület miatt feküdtem kés alá, plasztika is elég lett volna, de ha már vágnak, akkor miért ne metéljenek egyből? Hosszabb távon több kialakuló betegséget megspórolsz és ha így is úgy is vágnak, így is úgy is van felépülési idő akkor miért választanak egy olyat, ami nem biztos megoldás? Illetve a metélés TB támogatott. :) Nekem kicsit hiányzik a fitymám, de szeretem az életet így is, ez máshogy jobb :)
2023. febr. 28. 14:17
 4/4 anonim válasza:
Nem túl jó nyelvtanilag, de most nem az a lényeg, csak beküldés után olvastam át 😂😂
2023. febr. 28. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!