Miért van minden 2. ,3. éjjel magömlésem?
Figyelt kérdés
(nem masztizok, és nem is szeretnék, és ilyen jellegű válaszokat hogy: "masztizz!" légyszi ne írjatok le!)2010. okt. 3. 22:49
2/12 anonim válasza:
nem hallottam olyanrol aki nem szereti!
3/12 anonim válasza:
Egészséges vagy és d*ghatnékod van.
4/12 A kérdező kommentje:
1: 14
2010. okt. 3. 22:57
5/12 anonim válasza:
Kérdezd meg apukádat, vagy anyukádat miért van ez. Ja és kérdezd meg, hogy születnek a gyerekek.
6/12 anonim válasza:
Különben azért masztizik egy fiu mert jó és mert muszály ha nem akarsz magömléssel megszabadulni az anyagtól.
7/12 anonim válasza:
"és nem is szeretnék" xD akár mennyi idős vagy teljen el még 1-2 év és meg fogod szeretni:D:D
8/12 anonim válasza:
egész egyszerűen azért, mert nem masztizol, a heréid pedig termelik a spermát és ha nem vered ki akkor annyira felgyülemlik, hogy egyszerűen magadtól elélvezel.
De amugy ilyent még nem hallotam, hogy valaki nem masztizik pláne ha fiú és 14 éves. Korod béliek ebben az időben nyomják a nagy ipart.
9/12 anonim válasza:
Valaki vallási okokból nem masztizik, nekem van 18 éves ismerősöm aki mormon, és még soha...
Szóval nem muszály masztizni 14 évesen. :D
10/12 anonim válasza:
"Valaki vallási okokból nem masztizik, nekem van 18 éves ismerősöm aki mormon, és még soha... "
nem kell mindent elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!