Első alkalommal kell mennem here ultrahangra.Tudom nem fáj,de a kérdés, hogy le leszek takarva vagy meztelen fogok feküdni ? Mire készüljek?Csak olyan válaszoljon,aki volt már here ultrahangon.
Miért lennél letakarva?
Letolod a nadrágot vagy leveszed, felfekszel az asztalra, kapod a zselét, majd megultrahangoz. Kapsz papírtörlőt, megtörlöd magad és ennyi.
Alhasi,prosztata ultra hangon voltam már .A felső ruházatot feljebb húztam,gatyát meg térd közelébe .Félhomály van,hogy a monitort is látni lehessen.Vazelinnel bekenik,aztán majd az öltözőben törölgetheted utána.
Adnak hozzá papír törlőket.
Férfinél ha komplex hasi uh-t kérnek, akkor megnézik a prosztatát is, de nyugi azt csak hasadon keresztül.
Here ultrahang úgy működik, hogy alulról mindent le kell venni, vagy legalább letolni mindent és úgy fekszel, a hímvesszőt felfele a has felé kell tartanod, jobb helyeken erre adnak papírvattát, azzal tartod oda és hát úgy vagy alulról semmiben amíg tart a vizsgálat. Ultrahang géllel is bekenik, utána letörlöd és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!