Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Első alkalommal kell mennem...

Első alkalommal kell mennem here ultrahangra.Tudom nem fáj,de a kérdés, hogy le leszek takarva vagy meztelen fogok feküdni ? Mire készüljek?Csak olyan válaszoljon,aki volt már here ultrahangon.

Figyelt kérdés
2023. jan. 27. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Miért lennél letakarva?

Letolod a nadrágot vagy leveszed, felfekszel az asztalra, kapod a zselét, majd megultrahangoz. Kapsz papírtörlőt, megtörlöd magad és ennyi.

2023. jan. 27. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Alhasi,prosztata ultra hangon voltam már .A felső ruházatot feljebb húztam,gatyát meg térd közelébe .Félhomály van,hogy a monitort is látni lehessen.Vazelinnel bekenik,aztán majd az öltözőben törölgetheted utána.

Adnak hozzá papír törlőket.

2023. jan. 27. 13:26
 3/8 A kérdező kommentje:
/ Szia. Még egyiken sem voltam, sem alhasi, sem prosztata.Az alhasi gondolom semmi, de a prosztata ???? Azt hogyan ultrahangozzák ? Mert most így kicsit félek tőle, ha netalán azt is fogja a doki.
2023. jan. 27. 13:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Az alhasi rendszerint tartalmazza a prosztatát -ha az urológus küld oda.
2023. jan. 27. 13:36
 5/8 Ypszilon1980 ***** válasza:

Férfinél ha komplex hasi uh-t kérnek, akkor megnézik a prosztatát is, de nyugi azt csak hasadon keresztül.

Here ultrahang úgy működik, hogy alulról mindent le kell venni, vagy legalább letolni mindent és úgy fekszel, a hímvesszőt felfele a has felé kell tartanod, jobb helyeken erre adnak papírvattát, azzal tartod oda és hát úgy vagy alulról semmiben amíg tart a vizsgálat. Ultrahang géllel is bekenik, utána letörlöd és ennyi.

2023. jan. 27. 14:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Így jobb, legalább tudom mire számítsak.
2023. jan. 27. 14:56
 7/8 anonim ***** válasza:
A doki mindent megnéz a monitoron .Még a veséket is.
2023. jan. 27. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmi extra. Nadrágot letolod a térdedig, pólót felhúzod a mellkasodig, combokat összeszorítod, azon elhelyezik a herezacskót, a péniszt félreteszik, egy kis zselé és már kezdik is. Nem tart sokáig. Ha egyben megnézi a húgyhólyagot, a veséket és a prosztatát is, akkor a here UH után úgy fogja rakni a péniszedet, hogy ott se legyen útba, azaz vissza a herékre. Akinél én voltam, az odafordította a monitort, amikor látta, hogy próbálom figyelni és közben magyarázta, hogy mit látok. Bevallom, én csak a szürke 50 árnyalatát láttam. Ha végzett, akkor megtörlöd magad és felöltözhetsz. Nem kell parázni, semmi extra nem fog történni.
2023. jan. 27. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!