Piros foltok,viszketés, kinek volt már ilyen?
Sziasztok!
34 éves férfi vagyok. Néhány hónapja (nem tudom partnerhez kötni) megjelenés időszakosan a makkomon és a fitymam belső részén kis piros,viszkető foltok. Pontosítva, a fitymam csak simán pirosas ilyenkor és viszket.
1-2 hetente jelennek meg,és elmúlt magától. Néha vizelés,vagy ejakuláció után,de gyakran teljesen spontán,magától. Néha lehamlik és úgy múlik el. Sokszor a húgycső nyilasa körül kezdődik és a gyakran a húgycsőbe is kellemetlen érzésem van. Nem csíp,csak mintha ott is viszketne. Canesten nem használt,magától néhány nap alatt elmulik. Napjában többször mosom, tisztán tartom, viszont partnereimmel nem védekezem, pedig tudom,kéne. Valószínűleg valakitől elkaptam valamit.
Voltam urulogusnal,ő adott rá kenőcsöt (elocom),de nem használt semmit,gyógyszerrel együtt sem. Gyógyszernek nevet már nem tudom. Nem diagnózist szeretnék, csak hátha van itt valaki,akinek ilyen tünetei voltak és tud valami okosat mondani. El kell majd mennem vizelet és ondó tenyésztésre, de egyelőre nincs rá keret,muszáj voltam maszekba menni (korhazba május végére lett volna hely) és piszok drága. Ha valaki tud segíteni,azt megkoszonnem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!