Véres sperma prosztata masszázs után?
Figyelt kérdés
Intenzív prosztata masszázsban volt részem, és a finish az vöröses volt. Mi okozhatja? Lehet valami sebet ejtett maga a masszázs? Vagy valami betegség áll a háttérben?2023. jan. 23. 21:37
1/8 anonim válasza:
Ezt inkább urolódussal kéne mebeszélni.
Ne várj vele.
3/8 anonim válasza:
Esetleg meglevo problemad viselte rosszul, biztos, hogy egy masszazs onmagaban nem okozhatna kart. Ha mar igy tortent, minel elobb mesz orvoshoz, annal elobb megnyugodhatsz.
4/8 A kérdező kommentje:
Voltam merevedési zavarral már urulógusnál, semmilyen szervi problémát nem talált. Aztán kiderült hashimotos vagyok és az okozta ezt is. Nem parázom amúgy ezen. Olvastam könnyen lehet pl urulógiai vizsgálat után ilyen, hát engem is urulógiailag kezelt a rosszlány most haha. Várok pár napot, ha nem múlik megyek dokihoz. Azért ha még valaki válaszol megköszönöm
2023. jan. 23. 22:40
5/8 A kérdező kommentje:
Rárántottam itthon, teljesen rendben volt. Valószínűleg megerőltetett a csaj nagyon
2023. jan. 24. 00:06
7/8 anonim válasza:
A prosztata masszázs egy nagy butaság!Attól még nem lesz több spermad!Jól tönkre vagattad a szöveteket!Remélem,azért még helyre áll valaha a mukodese!
8/8 A kérdező kommentje:
7 nem akarok több spermát
2023. márc. 13. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!