Sziasztok, ez a cucc már régóta aggaszt. Nemtudom milehet ez de a makkomon elől és hátul is barna/halványbarna foltok vannak nemfáj, nem viszket , semmi panaszom sincs rá. és a makkom allján is vannak ilyen fehér pöttyök azok mik? korom 16. Azlenne még a kérdésem hogy ez veszélyes hogy ilyen a makkom? Ja ésmég a péniszem hátulján is vannak pöttyök, de arra sincs panaszom nemfáj meg semmi, leginkább akkor látszódik ha széthúzom a bőrt.
A válaszokat nagyon megköszönném.
Hiszen nem tudok meg nyugodni amig erre választ nemkapok.
+A barna foltok és a pötty a makkomon meg a pénisz bőrén tőbb éve rajta vannak.
Bőrgyógyászathoz elmenjek?
(talán pigment foltok?)
#pénisz#barna folt#Pöttyök a makkon#Barna folt a makkon#Pöttyök a pénisz bőre hátulján#barna foltos makk
2023. jan. 23. 18:13
1/8 anonim válasza:
A fehér pötty az egy örökölt dolog, az emberek nem is tudom, a férfiak 40 vagy 60 százalékának van, ha nem tetszik, műtéttel eltávolítható, valószínűleg olyasminek a maradványa, mint ami tüskék a macskák péniszén vannak. (Vagy HPV). A barna folt, nem tudom, mi lehet, nekem időnként váltakozóan lilás-rózsaszínes/ráncos, igénybevételtől meg diétától függően. Ha zavar, menj el bőrgyógyászatra vagy egy sima szűrésre (nemcsak szexuális aktivitással lehet amúgy veszélytelen HPV-törzseket kapni).
2023. jan. 23. 18:18
2/8 anonim válasza:
Ha évek óta megvannak a foltok, amik semmiféle fájdalmat nem okoznak, akkor nyilván csak pigmentzavart jeleznek. Orvosi teendő nincs vele.
2023. jan. 23. 19:15
3/8 A kérdező kommentje:
és a pöttyök a p*nisz bőr hátulján?
2023. jan. 23. 19:48
4/8 anonim válasza:
Amennyiben nem betegségről van szó (élsz nemi életet?), úgy a következők lehetnek:
fehér pöttyök a makkon: ennek a neve PPP, erről bővebben: [link]
a pénisz bőrén lévő pöttyöknek a neve: fordyce foltok, erről bővebben: [link]
Ha van még kérdésed ezzel kapcsolatban, kérdezz nyugodtan!
2023. jan. 30. 20:36
5/8 A kérdező kommentje:
Szia #4 !
Az elsőről tudok azt elvileg valami lézeres kezeléssel eltudom tüntetni ha zavar.
A második pedig nekem nem olyan, nem dudorok hanem csak kis barna foltok a makkon több helyen. sokan azt mondják pigment elszinesedés.
2023. febr. 1. 21:53
6/8 anonim válasza:
Szia, négyes vagyok, akkor sajnos nem tudtam segíteni. Mivel aggaszt a dolog, így szerintem érdemes megmutatni bőrgyógyásznak, hogy túl tudj lépni ezen.
2023. febr. 3. 21:23
7/8 anonim válasza:
A fehér pöttyök maguktól eltunnek!Ne foglalkozz vele!Ez egy kamasz panasz!
2023. febr. 22. 21:30
8/8 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen barna folt a peniszem makkjan!Én Kovirozsa krémmel kezeltem és néhány nap múlva már el is tűnt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!