Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Általános tény, hogy a férfiak...

Általános tény, hogy a férfiak a prosztatájuk miatt nem tudnak bepisilni?

Figyelt kérdés
Olyant még sosem hallottam, hogy egy férfi bepisilt volna. A pisilés világrekordja 508 másoperc, tehát több mint 8 perc, tehát ha jól értem a prosztatájuk miatt képekes visszatartani ilyen sok mennyiséget is akár és bepisilés nem lesz, max a hólyagnak vagy a vesének lesz baja? Jól értem?
2023. jan. 22. 12:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak az alvás közbenire igaz,és szexuális izgalomkor .
2023. jan. 22. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, az főleg szexuális izgalomkor működik így.
2023. jan. 22. 12:45
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen, a reflux miatt a vesének lehet baja. De a férfiak is be tudnak pisilni,az más kérdés ki meddig tudja visszatartani.
2023. jan. 22. 14:37
 4/5 erogeen ***** válasza:
Én férfiként simán bepisilek, ha sokáig, a végsőkig próbálom visszatartani.
2023. ápr. 6. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Hülyeség! Az, hogy te mit hallasz, nem jelenti, hogy mindentudó vagy. Én 14 éves koromig éjszaka spontán bepisiltem. Jó darabig kellett pelenkában aludnom. Általános iskolában szerencsére velem nem, de több fiú osztálytársammal is elsőben. másodikban volt órán balest. Lányokra egyáltalán nem emlékszem ilyennel kapcsoltban.

Azóta az éjszakai bepisiléseket kinőttem, de ha nem magyek el időben, bizony simán becsurog. Sajnos volt már rá gyakorlati példa. Pedig semmi baj a prosztatámmal.

aug. 12. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!