1/20 anonim válasza:
Színváltó - tehát pirosas, rózsaszínes, lilás, stb., a formája pedig egyszerűen gyönyörű! :)
3/20 anonim válasza:
Szerintem a kérdezőnek egy tapasztalt terapeuta-kozmetikusra lenne szüksége, aki díszesebbé tenné az unalmasan kinéző makkját - kb. így:
Mivel ilyen művészvideót nem linkelhetek, ezért látogassátok csak meg a "navratdoreality.cz"-t, és írjátok be a keresőjébe (persze +18 bekapcsol), hogy "Dívka s kladivem".
XD
5/20 anonim válasza:
mikor milyen kedve van, van hogy egészen sötétlila, van hogy rózsaszín, van hogy "sápadt".
A formája olyan csodálatos, hogy én vagyok a makkró' fotózás feltalálója
7/20 anonim válasza:
Nekem is változó, legtöbbszőr rózsaszín, de van hogy belilásodik.
8/20 anonim válasza:
Nagyon világos rózsaszín, és normális alakú. :D
10/20 anonim válasza:
Azt hittem ezt senki nem veszi komolyan de látom igen :D néha csak összetartunk 😁 szín tényleg változó függ mennyire vervan épp benne ezáltal az alak is minimálisan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!