Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Naponta hányszor kenhetem...

Naponta hányszor kenhetem Bepanthen krémmel a péniszemet, a makkot?

Figyelt kérdés

Gombás bőrgyulladás után nagyon száraz a bőr, illetve a gomba elmúlt más kezeléstől, de a gyulladás nem teljesen…

Emiatt kenném ezzel és segít is valamennyire, de félóra-óra után hogy bekentem, ismét nagyon száraz.

Az a kérdésem, hogyha naponta 3-4 alkalommal kenem, az már sok vagy még belefér? Lehet e ennek valamilyen káros hatása?

2023. jan. 18. 04:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#10.

Köszönöm válaszodat!

Ugyan az alkohol valóban szárít, de a Bepanthen ettől függetlenül hidratáló hatású, legalábbis ha nem lenne az, akkor nem lehetne csecsemőknek célzottan gyártani.

A körömvirág az lehet, hogy jó ötlet, majd lehet kipróbálom amit linkeltél, csak most nem akarom össze-vissza kenegetni.

Egyébként az alap gomba elleni kenőcsben is volt vazelin, de nem sokat ért sajnos a szárazság ellen… Az 50 gramm abból már elfogyott, elhasználtam mind, szóval gomba már nem lehet a képben.

2023. jan. 18. 11:31
 12/16 anonim ***** válasza:
52%

,,Rendszeres használattal a bőr szárazságának, berepedezettségének megelőzésére, védelmére és kezelésére szolgál"

Mivel hámosító, és tetoválás után is ezt ajánlják, így nyugodtan lehet kenni, nem fog szárítani, hanem pont ellenkezőleg.

2023. jan. 18. 11:32
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

Csak amiatt gondoltam körömvirág krémre, mivel ebben a fajtában 1) benne van a vazelin, 2) gyulladáscsökkentő hatású, 3) enyhe gombaölő hatása is van, 4) nyálkahártyára is nyugodtan használható.

Azért ajánlottam, mert a legjobb ár/érték/mennyiség aránya van.

De igazán te tudod. Ha jó, és használ a Bepanthen, akkor nyugodtan használd naponta többször is. Tehát akár a 3-4, vagy több alkalom is belefér.

(#10-es voltam)

2023. jan. 18. 11:38
 14/16 jpeacefuler ***** válasza:
60%
Milyen biológiáról beszélsz? Egy babának nem a végbelét kenegetik krémmel te sültkrumpli, hanem a popsiján a bőrt. 😅 Pelenkáztál te már gyereket? Jobb lett volna ha mélyen hallgatsz, akkor legalább nem mondasz hülyeséget.
2023. jan. 18. 12:41
 15/16 bjani10 válasza:

Téged sem az eszedért lopnak el. A babapopsi alatt a gyermek farpofáját értik, nem a végbelét. 🤣

2023. jan. 20. 06:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Annyiszor kend be,ahányszor csak akarod!A Bepanthen kenőcs csak puhitja és puhán tartja-taplalja a peniszed bőrét!
2023. febr. 23. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!