Naponta hányszor kenhetem Bepanthen krémmel a péniszemet, a makkot?
Gombás bőrgyulladás után nagyon száraz a bőr, illetve a gomba elmúlt más kezeléstől, de a gyulladás nem teljesen…
Emiatt kenném ezzel és segít is valamennyire, de félóra-óra után hogy bekentem, ismét nagyon száraz.
Az a kérdésem, hogyha naponta 3-4 alkalommal kenem, az már sok vagy még belefér? Lehet e ennek valamilyen káros hatása?
#10.
Köszönöm válaszodat!
Ugyan az alkohol valóban szárít, de a Bepanthen ettől függetlenül hidratáló hatású, legalábbis ha nem lenne az, akkor nem lehetne csecsemőknek célzottan gyártani.
A körömvirág az lehet, hogy jó ötlet, majd lehet kipróbálom amit linkeltél, csak most nem akarom össze-vissza kenegetni.
Egyébként az alap gomba elleni kenőcsben is volt vazelin, de nem sokat ért sajnos a szárazság ellen… Az 50 gramm abból már elfogyott, elhasználtam mind, szóval gomba már nem lehet a képben.
,,Rendszeres használattal a bőr szárazságának, berepedezettségének megelőzésére, védelmére és kezelésére szolgál"
Mivel hámosító, és tetoválás után is ezt ajánlják, így nyugodtan lehet kenni, nem fog szárítani, hanem pont ellenkezőleg.
Csak amiatt gondoltam körömvirág krémre, mivel ebben a fajtában 1) benne van a vazelin, 2) gyulladáscsökkentő hatású, 3) enyhe gombaölő hatása is van, 4) nyálkahártyára is nyugodtan használható.
Azért ajánlottam, mert a legjobb ár/érték/mennyiség aránya van.
De igazán te tudod. Ha jó, és használ a Bepanthen, akkor nyugodtan használd naponta többször is. Tehát akár a 3-4, vagy több alkalom is belefér.
(#10-es voltam)
Téged sem az eszedért lopnak el. A babapopsi alatt a gyermek farpofáját értik, nem a végbelét. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!