Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lelki eredetű potenciazavar?

Lelki eredetű potenciazavar?

Figyelt kérdés
1 hónapig szexkapcsolatban voltam egy csajjal. De állandóan lelankadtam aktus során és teljesen megviselt. Kipróbáltam a boom boom meg a kamagra potencianövelőt így nem is volt gond, mert meghozta újra az önbizalmamat, de amint a hatásuk kiment újra lesújtott az egész lankadós trauma.. Már nem vagyok együtt vele, mert így totál roncs lettem és azóta se tettem túl magam a kudarctól, hogy önerőböl nem megy. Aztán elgondoltam azon, hogy lehet nem kívántam eléggé tudat alatt és azért volt ez az egész. De úgy örültem, hogy végre valakivel boldog lehetek és mégse úgy alakult, ha pedig lesz egy komoly kapcsolatom nem szeretném, ha emiatt buknám az egészet. Azelőtt rosszlányokhoz járogattam és ott sose volt ilyen gond, kivéve akkor amikor ilyen flegma, rideg csajhoz volt szerencsém, de azt elkönyveltem annak, hogy így nem volt hangulatom hozzá eleve. Próbáltam magam vissza szoktatni, hogy elmegyek tesztelem magam vmi bevált rosszlánnyal, de mivel kivetítem a lelki bajomat, így ott is besültem. Gondolkodtam, hogy elmegyek urulogiára, ezzel is kizárni a komolyabb bajokat. De jelenleg az ismerkedéstől is elment a kedvem annyira magam alatt vagyok, hogy potencisnövelő nélkül már nem tudok teljesíteni. Van ebből kiút? Gondolom hónapokba is bele telik még rendbe jövök, teljesen bizonytalan vagyok.

2023. jan. 12. 18:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem orvost,hanem másik csajt kell keresni.
2023. jan. 12. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!