Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Olyan kérdésem szeretnék...

Olyan kérdésem szeretnék feltenni, hogy a vastagbél tükrözés kimutatja e a prosztatarákot is? Már mint ha van bármiféle probléma vele?

Figyelt kérdés
Kezdek nagyon aggódni, mert már egy ideje vannak végbélbeli fájdalmaim. Őszintén szólva először arra tippeltem hogy aranyerem van, mert elég csúnya a végbelem is sajnos. Viszont most kicsit olvasgattam, és azt olvastam, hogy ott bent fájdalmat már áttétes rák okoz inkább. Én annyira félek.
2023. jan. 12. 00:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Engem nagyon az idegesít, hogy magamtól semmi székletem már egyáltalán. Eddig azért voltak kisebb nagyobb darabok ami ritkán kijött belőlem. Viszont pár napja vettem keserű sót, és meghajtattam magam, mert már 6 napja nem volt semmi székletem. :(
2023. jan. 21. 10:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Prosztata rák nem okoz nagy vizelési problémát!A baj akkor van,ha a véres a vizelet!
2023. márc. 13. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!