Létezik férfiaknak (is) való intimflóra, vagy valamilyen probiotikum ami segít a pénisz természetes állapotának viaszállításában? Vagy használhatok nőknek valót?
Gombás fertőzésre kaptam krémet, ami el is múlt, viszont nagyon kiszáradt a bőröm. Ha nem hidratálom folyamatosan, akkor le tapad a fityma a makkra. Kéne rá valami védő filmréteg. Valószínűleg a krém amit kaptam, a gombán kívül a péniszem élőflóráját, jótékony baktériumait is kiirtotta/megritkította…
Ilyesmi készítmény nincs olyan ami férfiaknak (is) jó?
Vagy pl. ez szájon át alkalmazandó és az emésztőcsatornán keresztül jut a hüvelybe:
Igen, de a gomba már elmúlt.
Most az kellene, hogy ne legyen kiszáradva…
Milyen intimflórát szeretnél? Hova? Miért? Ez csak bőr. Egy hüvely falának felépítése egész más.
Egy sima testápoló elég.
#4.
Nem csak bőr hanem nyálkahártya, ami tele van nem csak rosszindulatú baktériumokkal, élőflórával… A gomba ellenes szerek pedig nem csak a gombát irtották ki, hanem mást is és a nyálkahártyát is roncsolták.
Egyébként erről van egy egész subreddit, képekkel és általános probléma… Sokan joghurtot kennek rá jobb hijján és állítólag valamennyi idő után segít is, de én nem ilyen házi módszert szeretnék, hanem olyat amit erre találtak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!