Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen érzés 140-150 kilósnak...

Milyen érzés 140-150 kilósnak lenni?

Figyelt kérdés
Milyen az életed? mennyire járkálsz el helyekre?

2023. jan. 7. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz érzés
2023. jan. 7. 12:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én 160 kg körül vagyok és igyekszem hogy ez ne akadályozzon abban, hogy élvezzem az életet. Nyilván van amiből kimaradok sajnos, pl. egy túrát nem élnék túl pedig nagyon szeretnék kirándulni. De járok ugyanúgy moziba, kocsmázni barátaimmal, strandra, kávézókba, edzőterembe is. Utóbbi azért is király mert jellemzően kedvesek az emberek, inkább motiválni próbálnak mint lehúzni.
2023. jan. 7. 13:48
 3/6 anonim válasza:
Hát elég szar akárhányszor leülsz nehéz felálni,nem tudsz sportoli és ráadásul semmi önbecsülésed!Tapasztalatból mondom
2023. jan. 7. 21:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam 140 körül és valóban nem a legkellemesebb. A testsúlyom nagyobb részét akkor is izom adta ki, de olyan 35-40 kg felesleg lehetett rajtam (voltam körülbelül akkor testösszetétel vizsgálaton). Edzettem rendszeresen akkor is, abban jó volt egyedül, hogy nagyobb súlyokkal tudtam dolgozni (súlyemelek) és az állóképességem se romlott drasztikusan ennek köszönhetően. Ezt leszámítva nem annyira volt más pozitívum. A ruháimat mind kihíztam, nehéz volt találni méretben és kinézetre is jót, gyakorta volt kellemetlen a helyzet a súlyom, meg a méretem miatt. Több szék is összetört alattam de volt amelyikbe mondhatni beszorultam, csak ülve tudtam bekötni a cipőfűzőmet a hasam mérete miatt, nehezebben tudtam jól lakni, folyton éhes voltam. Család részéről gyakran érkeztek negatív kommentek aminek az alapjai azok voltak, hogy bezzeg mikor izmos voltam milyen jól néztem ki, miért eszem ennyit stb., de volt hogy vadidegenek szóltak be mikor egy strandon ettem. Ekkora súlyfeleslegnél már mindenhova rakódik zsír, az egy dolog hogy a fenekem hatalmas lett, meg a mellizmom megereszkedett valamennyire, de a farkam tövébe rakódott háj kb 1,5 centit elvett belőle. Hiába vagyok magas, meg van egy fejlettebb izomzatom, ekkora súly már sok volt. Ennyit hízni nem is túl költséghatékony, az étel ára még hagyján, de a ruhák vásárlása is kisebb vagyon volt. Alsógatyák egész sokáig bírták, de baromi sok nadrágom meg ingem szétszakadt, és az új öltönyök is rohadt drágák. Amikor meglévőt igazítattam méretre akkor is volt hogy tették a megjegyzéseket, pedig nekik még üzletet is csináltam a súlyomból :D
2023. jan. 12. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A ruhaprobléma tényleg iszonyat, én már csak kövérboltokban kapok magamra bármit...

Hány kg vagy amúgy most 4-es?

2023. jan. 13. 00:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Most 130 körül vagyok megint a téli hónapok kajálásai miatt, kicsit elengedtem magam sajnos. De amúgy ilyen 120-125 kg körül voltam egészen sokáig, azt is lenne cél megtartani. Mondjuk most valamivel jobb az izom-testzsír arány mint amikor legutóbb voltam ilyen súlyban, de kezdem megint soknak érezni. Te hány kg vagy 5ös?
2023. jan. 15. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!