Plasztikai sebész által végzett pénisz vastagításal kapcsolatban tapasztalatok?Valószínűleg rászánom magam esetleg van valaki aki átesett már ezen?
Figyelt kérdés
Nagyon vékony(kb mint 2 ujjam)normál óvszer gyakorlatilag kis túlzásal leesik#Pénisz vastagító mütét
2023. jan. 6. 19:02
1/5 anonim válasza:
Csak próbálkozzál,az orvosnak nincs ebben kockázat.
Majd más is le fog esni.
2/5 anonim válasza:
Mekkora az ujjad? Kerületbe mennyi?
Én a helyedbe nem merném bevállalni, ha rosszul sikerül a műtét pöcs nélkül is maradhatsz. A plasztikai sebész meg mossa kezeit.
3/5 anonim válasza:
Elméletben van olyan hohy zsírt transzplantálnak oda hogy vastagabb legyen, ez még talán nem tűnik vészesnek de hát nem tudom, fogalmam sincs milyen mellekhatásai lehetnek.. és szerintem itt sem sokan éltek még ezzel a műtéttel
4/5 anonim válasza:
Szilikonnal töltik fel.Az orvos is tudja ez nem jó megoldás,de jó pénzért megteszi.Amputálni úgy sem ő fogja .
5/5 anonim válasza:
az a baj hogy egyik sem tartos...a hyaluron töltés sem es a saját testzsir töltés sem...mivel mindkettö van a szervezetünkben felszivodik egy idö utan...van olyan hogy a szeméremdombnál elvágják a himvesszö tartoszalagját ezáltal kicsit 1-2 cm hosszabb lesz a pénisz de ennek is van hatulütöje...nem lesz mereven felfelé ágaskodo,hanem belemegy a vér de csak logni fog mivel elvágta a tarto szalagot..es nem lesz olyan nagymértékü az az 1-2 cm látványra..szal igazabol van is megoldas es nincs ...mérlegelni kell meg e éri..az egesz procedura
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!