Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület lehet?

Fitymaszűkület lehet?

Figyelt kérdés
merev állapotban feszül a fitymám a féknél ha a fitymám a makkom alá kerül, normál állapotban meg simán hátrahúzható

2023. jan. 5. 18:59
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

keveset? 26 vagyok, kb 13 éves korom óta maszturbálok.... Amúgy is öreg korban a zacsi szokott megnyúlni, nem a fityma...

mindenképp fel fogok keresni egy orvost

2023. jan. 5. 20:06
 12/23 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom hány éves vagy, de én is pont ugyanezt tapasztaltam, kb 17 éves koromig. Mereven nehezebben ment hátra, körben és a féknél is feszült. Egy keményebb merevedés még fájt is. Aztán tornáztattam kicsit, mereven is tornáztattam, és ha kis mértékben is, de tágult a bőr és mostanra már egész jól működik.
2023. jan. 5. 21:24
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Szakorvos lankadt állapotban is meg tudja ítélni a fék rövidségét, mert sok ezret látott már.
2023. jan. 5. 22:35
 14/23 anonim ***** válasza:
48%

Igen, a szakorvos az tudja mit kell nézni, de vannak extrém esetek.

Én pár évvel ezelőtt mentem orvoshoz, mert nekem tényleg csak merev állapotban volt problémám.

Az lett a megoldás, hogy az orvos áthívott egy fiatal aszisztensnőt a reumatológiáról és ő segített, hogy minél merevebb legyek.

2023. jan. 6. 12:00
 15/23 A kérdező kommentje:
az azért extrém, utolsó.. Az alapvető probléma nálam az hogy állhat elém bármilyen díva nem leszek merev ha ideges vagyok..
2023. jan. 6. 15:22
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

14-es nehezen hiheto.

Kerdezonek: nalam ugyanez volt mint nalad, 25 eves koromra szukult annyira be, hogy mindenkepp el kellett mennem dokihoz. Szepen megoldotta, jobb lett mint ujkoraban.

Felallni nem allt fel, sot mar en ereztem cikinek, hogy mennyire osszement vizsgalatkor. Dokit nem erdekli, o sok ilyet latott mar. Nagyon profin kezelte a dolgot.

2023. jan. 7. 14:14
 17/23 A kérdező kommentje:
ha korrekciot javasol a metélést fogom kérni. Gyógyulási idő szempontjából ugyan ott vagyok plusz higéniai szempontból is előnyösebb a metélt pénisz
2023. jan. 7. 20:12
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Ez butaság, mert ha rendesen tisztálkodik az ember, akkor nincs különbség.

Abba viszont gondolj bele, hogy a nemi szerved így elveszti néhány fontos funkcióját.

Gondolj ám a nőkre is. A metélt pénisz, az csaj egy pénisz.

Az eredeti pedig egy igazi izgalmi, és jàtszótárs a nőknek.

Imádnak a nők szórakozni vele.

Persze tudom, hogy a sok metélt Kabdúr- Bandi most pirosat fog nekem adni, de hidd el hogy nincs igazuk.

2023. jan. 7. 21:08
 19/23 A kérdező kommentje:
Nekem tetszen, a csaj meg fogadja el ami van.. 😏😌
2023. jan. 7. 21:16
 20/23 anonim ***** válasza:
47%

Jelentos része a receptoraidnak (értsd azon érzékelők amiktől jó érzés ha játszol vele) a fitymadban talalhato. Ha korulmetelnek ezknek kampec. Tovabba a makkod is vesziteni fog az erzekenysegebol mert ugye mivel nem lesz mar vedve atalakul a helyzethez. Ez olyan mintha arra szavaznal, hogy ezentul ne legyen ennyire jo erzes a maszti/szex.

Az, hogy eddig sok gondod volt a fitymaddal nem indokolja, hogy levagasd. A doki valszeg meg tudja oldani es utana jobb lesz.

A higieniai oldala pedig.. mekkora ügy vizeles utan megmosni? Fityma nelkul is meg kell.

2023. jan. 8. 06:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!