Fitymaszűkület lehet?
keveset? 26 vagyok, kb 13 éves korom óta maszturbálok.... Amúgy is öreg korban a zacsi szokott megnyúlni, nem a fityma...
mindenképp fel fogok keresni egy orvost
Igen, a szakorvos az tudja mit kell nézni, de vannak extrém esetek.
Én pár évvel ezelőtt mentem orvoshoz, mert nekem tényleg csak merev állapotban volt problémám.
Az lett a megoldás, hogy az orvos áthívott egy fiatal aszisztensnőt a reumatológiáról és ő segített, hogy minél merevebb legyek.
14-es nehezen hiheto.
Kerdezonek: nalam ugyanez volt mint nalad, 25 eves koromra szukult annyira be, hogy mindenkepp el kellett mennem dokihoz. Szepen megoldotta, jobb lett mint ujkoraban.
Felallni nem allt fel, sot mar en ereztem cikinek, hogy mennyire osszement vizsgalatkor. Dokit nem erdekli, o sok ilyet latott mar. Nagyon profin kezelte a dolgot.
Ez butaság, mert ha rendesen tisztálkodik az ember, akkor nincs különbség.
Abba viszont gondolj bele, hogy a nemi szerved így elveszti néhány fontos funkcióját.
Gondolj ám a nőkre is. A metélt pénisz, az csaj egy pénisz.
Az eredeti pedig egy igazi izgalmi, és jàtszótárs a nőknek.
Imádnak a nők szórakozni vele.
Persze tudom, hogy a sok metélt Kabdúr- Bandi most pirosat fog nekem adni, de hidd el hogy nincs igazuk.
Jelentos része a receptoraidnak (értsd azon érzékelők amiktől jó érzés ha játszol vele) a fitymadban talalhato. Ha korulmetelnek ezknek kampec. Tovabba a makkod is vesziteni fog az erzekenysegebol mert ugye mivel nem lesz mar vedve atalakul a helyzethez. Ez olyan mintha arra szavaznal, hogy ezentul ne legyen ennyire jo erzes a maszti/szex.
Az, hogy eddig sok gondod volt a fitymaddal nem indokolja, hogy levagasd. A doki valszeg meg tudja oldani es utana jobb lesz.
A higieniai oldala pedig.. mekkora ügy vizeles utan megmosni? Fityma nelkul is meg kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!