Mi lehet ez a here fájdalom?
1.5het múlva tudok vele elmenni orvoshoz(akkor van időpont)de félek előre.
Kb 2 hete kezdődött bizonytalan tompa ágyéki és bal here fájdalommal.
Most már mintha fokozódna a fájdalom csak a bal herét érinti illetve ágyektájt, ülő és fekvő helyzetben kicsit erősebb.
Kb mielőtt a fájás kezdődött előtte 2-3 nappal az asszony véletlenül oda ütött nem túl nagyot de érezte a bal herém.( ütés után nem sokkal már nem fájt es ez 2-3nappal utána kezdődött nem biztos hogy köze van hozza)
Kb most is (már)olyan jellegű a fájdalom mintha megütnék úgy fel sugárzik az alhasba.(de nem olyan erős)
100x körbetapogattam mindkettőt semmi elváltozást nem érzek, a bal kicsit minimálisan de érzékenyebb, egyébként működik a rendszer rendesen, ondó is van normális színű és állagú, vizelés is normális minden szempontból.
1.5 hét alatt esetleg ha van felesleges 13-15 ezer forintod, akkor csináltass egy vér-vizelet vizsgálatot. Azt megkapod 1-2 nap alatt, és abból látszik hogy például van-e valami fertőzés vagy bármi elváltozás a szervezetedben, ez az orvosnak is nagy segítség.
Milyen orvoshoz jelentkeztél be?
Jó ötlet.
Urulógushoz célzottan.
Sajnos én is a daganattól félek.
2 éve voltam jobb borda alatti fájdalommal ultrahangon akkor a bal vesén találtak elváltozást, jött a CT, vérvétel, vizelet és kb !!2hét!! mire megjött a CT eredmény addig örlődtem azóta minden szartól megijedek és szorongok stresszelek mindenféle fájdalomtól, változástól.
Mondjuk az csak fejlődési variáció volt.
De féltem rendesen míg ki nem derült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!