Prosztata gyulladásra vény nélkül kapható gyógyszer?
Figyelt kérdés
Voltam urológusnál mert egy ideje égő, tompa fájdalmat érzek a prosztatánál.
Megvizsgált, prosztata, vesék, stb, ultrahang, vizelet de nem jött rá mi lehet a probléma, mert minden adat jó volt.
Így csak annyit mondott szedjek 30 napoig prosztamol uno-t.
Mivel a vizsgálat során prosztata tapintásakor éreztem, hogy ott fáj így arra gondolok valami gyulladás lehet.
Ha veszek vény nélkül kapható gyulladáscsökkentőt és használom azzal csinálhatok nagyobb bajt?
2023. jan. 4. 13:37
1/6 anonim válasza:
Nem csinálhatsz de mért nem mész el más dokihoz Írjon fel mást
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen ezen gondolkodtam, hogy elmegyek inkább egy magán dokihoz is.
2023. jan. 4. 14:05
3/6 anonim válasza:
Gyógy növényes boltban is lehet venni.Van mikor a doki is ide küldi a beteget. Vannak gyógyszerek melyek növényi eredetűek.
Legerterjettebb a kisvírágúfüzike tea,vagy tabletta.
4/6 anonim válasza:
Proxelan kúp esetleg. Növényi alapú, vény nélkül kapható. Amikor nekem prosztatagyulladásom volt, 60 napig használtatta velem az orvos. Vigyázz, jól gondold meg miben alszol, mert reggelre meglepetés érhet.
5/6 anonim válasza:
4. Azért írhatnád egyértelműen is.
Miben aludjon, jászolba mint kis Jézus???
6/6 Kovács János Szal. válasza:
javaslom, hogy mindenképp keress egy másik orvost. Ha a vizsgálatnál érezted a fájdalmat, akkor szinte biztos, hogy prosztatagyulladás és antibiotikumos kezelés nélkül kicsi az esély, hogy meggyógyuljon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!