Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fèrfiak makkján megjelent...

Fèrfiak makkján megjelent Chlamydia?

Figyelt kérdés
Hosszabb ideig nem kezelik (akár egy èv) a makk (rózsaszíne) elváltozhat, ami a kezelès után is megmarad? Mintha a gyulladás piros foltok lennènek, a makk alapszine pedig "lilàs" lenne?
2022. dec. 25. 10:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Orvos mit mondott?
2022. dec. 26. 01:40
 12/19 A kérdező kommentje:

Első körben vitiligo volt a diagnózis, majd a semmelwiesben volt a gonorrea (ha jól emlèkszem) illetve chlamydia. Tünet szerint: ez a színelváltozás, fehèr üledèk a fitymán, kellemetlen szag, ègető vizelès, viszketès, a fitymán, illetve az ujjamon bőrelváltozás.

[link]

Kezelès: az ujamra fitymára kaptam egy kenőcsöt, illetve fagyasztották is, az ujjamon lèvőket pluszba habkővel kellett súrolni. Ezek szèpen elmúltak, de a chlamydia nem múlt el. Majd egy erős gombaölő krèm+gyógyszerkúra amihez vettem gyomorvèdőt. 2-3 hèt után mentem vissza, akkor a doki gyógyultnak tekintett, illetve hogy a szín visszatèr magától. De nem tèrt vissza.

Jelenleg nem viszket, a fehèr üledèk nincs a fitymán, szag nincs, a kiütès nincs. Az első kiütès egy vágás sèrülèsen jöttek elő, vègig a vágáson, azóta 1* vágtam meg magam, de nem jött elő ilyen. Egyedül a színe az ami nem jött visza. Megkeresem az orvosi lelelet, ès felteszem ha megtalálom

2022. dec. 26. 08:15
 13/19 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam el{ keresni, de hirrtelenjèbe nem találtam meg :(
2022. dec. 26. 08:26
 14/19 anonim ***** válasza:

Mondtam, hogy egy homályos kép alapján semmilyen diagnózist nem tudunk!

"Kezelès: az ujamra fitymára kaptam egy kenőcsöt, illetve fagyasztották is, az ujjamon lèvőket pluszba habkővel kellett súrolni. Ezek szèpen elmúltak"

Tehát nem kaptál szisztémás szert!

" de a chlamydia nem múlt el. Majd egy erős gombaölő krèm+gyógyszerkúra amihez vettem gyomorvèdőt. 2-3 hèt után mentem vissza, akkor a doki gyógyultnak tekintett, "

A clamidia nem gomba, minek kaptál gomba ölőt!

2022. dec. 26. 09:57
 15/19 A kérdező kommentje:
Ezen pict csodálkoztam, mert mind a kettő baktèrium okozza, hanem csal a tudásom...
2022. dec. 26. 10:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Ird le konkrétan mi! : erős gombaölő krèm+gyógyszerkúra
2022. dec. 26. 10:08
 17/19 A kérdező kommentje:

Amitkaptam ha jól. Emlèkszem (többet kaptam, valamelyik nem használt)

-fehèr tègely, fehèr kenőccsel (nem volt ráírva)

Fucidin

Sumamed

Aktil duo

Azt hiszem ezek voltak...

2022. dec. 26. 19:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez nem biztos hogy clamidia a gyógyszerekből látszik nem tudja mi bajod ezért mindent adott
2022. dec. 26. 20:06
 19/19 A kérdező kommentje:
5 èvre menőleg minden orvosi papírom megvan, de ezt nem találom...
2022. dec. 26. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!