Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A péniszemen megrepedt a bőr...

A péniszemen megrepedt a bőr maszturbálás közben, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Najó, ezt nagyon rossz leírni de muszáj.

Nem voltam mostanában nővel, 3-4 hónapja kb. Ma masztiztam és az első pár húzásnál éreztem hogy feszül a bőr. Megnéztem és jól éreztem. 2 helyen függőlegesen megrepedt egy picit.

Se piros, se gennyes, se semmi nincsen csak simán megrepedt

Régen volt ilyen, begyógyult magától, de ez mitől lehet? Száraz lenne a bőr rajta?

2022. dec. 11. 17:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%
Hogy eltudtod rágódni, csámcsogni egy kis nyomorék fütyin. 😁😂🤣😅
2022. dec. 11. 20:02
 12/17 A kérdező kommentje:

Fél év után visszatértem ide mondom megkérdezem hátha kapok érdemleges választ. De helyette bekekötnek a kérdésbe.

Oké, fityma akkor. Rosszul fogalmaztam, bevallom. De haver ha téged kijavítanak már egyből áll a f*szod és felkapod a vizet :D te minek szólogatsz be másnak ha te nem bírod ha leoltanak?

2022. dec. 11. 20:33
 13/17 anonim ***** válasza:
45%

10 es vegyél egy kis biológiai ismeretet férfi nemi szerv ismertekből.

Aztán rá jössz,hogy a gyökér nem én vagyok .he-he

2022. dec. 11. 21:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Fityma, fitymabojt, fitymafék. Akármid is sérült, remélem meggyógyult és újult erővel használod.
2022. dec. 12. 00:38
 15/17 NNNándi ***** válasza:
Figyelni kell rá. Ha bereped hegesedhet és be is szükülhet. Rendszeres használat egyedül vagy partnerrel.
2022. dec. 13. 11:16
 16/17 anonim válasza:
Vagy van egy kis fitymaszűkületed, vagy nincs és csak száraz a bőr, vagy mindkettő. Kendd be babakrémmel vagy aloe verás hidratálóval.
2022. dec. 13. 16:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Ovatosabban szorongasd a jancsit es hasznalj sikositot
2022. dec. 14. 03:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!