Erekciókor a péniszem balra görbül ferdül hajlik... Nem merek szégyenkezek orvoshoz fordulni mit tanácsoltok?
Nőként válaszolok, ha nem baj: életemben nem elemezgettem a barátom nemi szervének dőlésszögét szex közben.
Felőlem derékszögben is állhat, amíg normálisan kielégít vele (és természetesen neki sem okoz fizikális problémát).
Ne agyalj ezen, mi sem tesszük. Tudd használni, az a lényeg. Ha jó szerető vagy, úgyis elveszed a nőd eszét már az előjáték során, ideje-kedve sem lesz ilyenen agyalni.
Nyilván nem mindegy, hogy mennyire görbül el, de az én egyik exemnek pont ilyen volt (balra görbült elégggé) és nemhogy nem volt baj, inkább jó volt. :)
Szűz vagy még esetleg? Vagy már nem vagy az és érkezett "panasz"?
Amennyiben csak kicsit, nem gond. Ismertem olyat, akinek kicsit ferde volt, még külön tetszett is, de találkoztam már kunkorival is, meg olyannal, ami annyira rátapadt a pasi hasára, hogy erővel kellett lefejteni. Utóbbi kettő azért már feltűnt, de semmiben sem zavart, nem undorodtam meg semmi, egyszerűen más alakú volt.
Szerintem amennyiben nem extrém, ne menj vele dokihoz, de ez igazán semmiség tényleg. Apróság, alig érdekel valakit, kb mint nőknél a kisajkak mérete. Egy-két centis eltérés senkit sem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!