Viszket és mikor pisilek csíp és enyhe fehér váladék jön meg más színe lett a p….. ? Mi lehet ez mert nagyon félek
Figyelt kérdés
Tisztán tartom és még nem volt szexuális együttlétetem senkivel
Tudom nem ide tartozik…
Aki meg osztani akarja az észt az inkább lapozzon tovább
2022. dec. 7. 17:01
1/7 anonim válasza:
Gondolom húgyúti fertőzés, de menj vele dokihoz mihamarabb.Nem kell félni, ez neki mindennapos.
2/7 anonim válasza:
Gomba, bakteriális fertőzés. Menj el nőgyógyászhoz.
3/7 anonim válasza:
Húgyúti fertőzésed van, valószínű!
Ezt bárhol elkaphattad. De fordulj inkább orvoshoz.
4/7 anonim válasza:
Ne félj, hanem menj orvoshoz! Fertözés. Gyakori baj.
5/7 A kérdező kommentje:
Ezt mitől kaphattam?
A színe is azért változott el?
2022. dec. 7. 18:28
6/7 anonim válasza:
Bármitől. Idegen helyen pisiltél, legyengült az immunrendszered, véletlenül bevittél a kezeddel valami baktériumot.
7/7 Gombanyo12 válasza:
Az előttem válaszolóknak igaza van. Idegen helyen, orvosi rendelőben,étterem stb. soha ne ülj le a WC deszkára! Fertőtlenítő kendőt vagy papirvédőt kapsz a DM.-ekben tízesével csomagolva. Mindig legyen nálad. Ha ilyened nincs akkor pzs is megteszi, vagy pár darab wc papír. A bőröd ne érjen hozzá ,ez a lényeg.Sajnos, nekem is voltak ilyen gondjaim kislány korom óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!