Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nagyobb a péniszük a...

Miért nagyobb a péniszük a mostani tinédzser/huszonéves fiúknak, mint az idősebb korosztálynak?

Figyelt kérdés
Hogy nőhetett ilyen kevés idő alatt ennyit az átlag pénisz méret? Már rengetek kérdés alatt olvastam, hogy ez így van. Közös zuhanyzókat haszbáló emberel, nők véleménye alapján.
2022. dec. 2. 14:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

20 évvel ezelőtt itt vidéken abszolút nem voltak edzőtermek, a legközelebbi az 2 várossal arrébb volt, ami publikus volt és bárki mehetett aki fizetett.

Ma már itt is van legalább 4, és alig hallani olyan fiatalt, aki ne említené meg, hogy heti X-szer lejár.

2022. dec. 3. 15:35
 12/17 anonim ***** válasza:
36%
11 Melyik település volt az, ahol 2002-ben nemhogy a városba kellett menni edzeni, hanem egyenesen 2 várossal odébb? Én amúgy a fiatalokon se látom az izomhegyeket, de biztos azért mert mifelénk kardiózni járnak :)
2022. dec. 3. 15:39
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Vidéki város, ami még a magyar átlaghoz képest is le van maradva 20 évvel :D

Nem is azt mondtam, hogy izomhegyek, hanem hogy karban tartják magukat, nincsenek elhízva, és ez is hozzátehet ahhoz, hogy ott lent jobban tudnak nőni.

2022. dec. 3. 15:43
 14/17 anonim ***** válasza:
47%
Öhm, ez nincs így, az meg, hogy itt mit hazudnak, tök irreleváns.
2022. dec. 4. 10:58
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Fiatalabbaké még nagyobb mert nincs annyira elhasználódva:D
2022. dec. 7. 14:49
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
5. Küldj képet a 7.-nek, búzás a csákó.🤣😂🤗
2022. dec. 8. 19:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Amugy van róla pár statisztika, de én az ellenkezőjét olvastam ezekben. Persze, lehet nem a leghitelesebb források.
2022. dec. 26. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!