Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Csak akkor áll fel a farkam...

Csak akkor áll fel a farkam teljesen, ha verem, ez jelenthet valami problémát? Ha igen, hogyan oldhatnám meg?

Figyelt kérdés
A reggeli merevedésekkor sem teljes az erekció, olyan 80-90%-os. Már hónapok óta nem volt olyan, hogy teljesen kemény lett volna magától.
2022. dec. 1. 01:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha izgatásra (maszturbáció is ide tartozik) van normális erekciód akkor nincs mitől tartanod.

Egyébként milyen sűrűn maszturbálsz?

Én anno napi 5-6x is maszturbáltam ami oda vezetett, hogy a reggeli maszturbációk rendre elmaradtak és maszturbálásra sem volt teljes az erekcióm. Egy dolog segített, az pedig az volt ha egy nő hozzám ért vagy esetleg valami nagyon jó nő közel ült hozzám buszon pl.

A túlzásba vitt maszturbáció impotencia csökkenéshez vezethet és ha úgy érzed csökkent az impotenciàd elsősorban mindenképp innen kell kiindulnod és nem onnan, hogy komoly hormonális problémád van. Bár a hormonális változások is sok mindentől függnek és nem feltétlenül kell gyógyszerrel kezelni, sőt az esetek többségében egyáltalán nincs rá szükség.

2022. dec. 1. 01:35
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves vagy?
2022. dec. 1. 08:58
 3/4 A kérdező kommentje:

1.: Naponta legalább 1-2 alkalommal, de a 3-4 sem ritka.

"A túlzásba vitt maszturbáció impotencia csökkenéshez vezethet"

Potenciát akartál írni?

Egyébként 28 éves vagyok.

2022. dec. 1. 11:17
 4/4 anonim ***** válasza:

#3 Igen, potenciát :D

Én is most nézem, hogy mekkora baromságot írtam.

2022. dec. 1. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!