Ha egy serdülő fiú köldöke csupa kosz, azzal mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Elég mély és szűk is amúgy.2022. nov. 28. 22:21
2/11 A kérdező kommentje:
Mégis hogy?
2022. nov. 28. 22:23
3/11 Z003 válasza:
Kimosni? Szappanos víz, vízsugár, esetleg egy fülpiszkáló stb... . Tudod ilyen alap higiéniai dolgok.
4/11 A kérdező kommentje:
Ha ilyen alap lett volna, nem kérdezem!
2022. nov. 28. 22:24
5/11 anonim válasza:
Paraffin olajat cseppenteni bele, és fülpucolóval óvatosan kitörölni.
6/11 anonim válasza:
Nekem is sűrűn bepiszkosodik. Szappanos viz és fültisztitó pálcikával szoktam kitisztitani.
7/11 anonim válasza:
Én olajjal szoktam. 1 csepp étolaj a fültisztító pálcikára. Az szépen kiszed mindent.
8/11 anonim válasza:
Baba olajjal is lehet tisztitani.
9/11 Cubina válasza:
A higiénia hiánya miatt van. Nem fürdesz túl gyakran és/vagy sose mostad ki a köldököd.
Először is ki kell szedni csipesszel a mocskot, nincs olyan hogy szűk, meg mély. A köldök kitágul, ha belenyúlsz, és nem a mély részeken tapad meg a kosz, de azt is elérnéd.
Büdös is lehet nagyon.
Szóval, miután kikapirgáltál minden szennyeződést, szappanos vízzel alaposan mosd ki, törülközővel tapogasd belül is szárazra, majd egy kis Betadine-os fülpucolóval áttörölgeted. Ezt minden nap csináld meg fürdés után, kivéve a csipeszes dolgot, mivel ha már tiszta és minden nap ápolod, többet nem rakódik bele semmi.
10/11 NTBS válasza:
Ki kell tisztítani. És utána fenntartva az állapotot tovább élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!