FIÚK!!! Nektek is szokott ilyen lenni?
Figyelt kérdés
Ha merevedésem van és hátra húzom a fitymát, akkor nem marad ott. Helyette visszacsúszik és befedi a makkom felét. Veletek is fordult már elő hasonló?
egyáltalán baj ha ilyen?
Akár privátban is válaszolhattok.
17/F
2022. nov. 18. 15:31
1/16 anonim válasza:
Legtöbbször a fitymafék rövid.nekem még pont a kalap alatt marad.
2/16 anonim válasza:
Tekintve, hogy körbe vagyok metélve...xdd
4/16 anonim válasza:
Ez természetes,megy vissza eredeti helyére.Végzi a feladatát.
Erre találta ki természet.
5/16 anonim válasza:
"Ha merevedésem van"
. Idáig olvastam.
7/16 anonim válasza:
Ha teljesen hátrahúzható és közben nem feszül sem a fitymád sem a fitymaféked, akkor nem gond. Önmagában az, hogy visszacsúszik a bőr, nem rendellenesség.
8/16 anonim válasza:
Amikor merev a fa@kam nekem sem csuszik vissza teljesen.Ilyenkor ugyanis a makk is megduzzad és a széles pereme nem engedi hátra csuszni.
9/16 anonim válasza:
Igen, nekem is szokott így lenni, de ebből semmi gondod nem lesz, nem baj, ha ilyen.
10/16 anonim válasza:
Az nem gond ha nem marad hatul viszont van par egyeb dolog amibol meg lehet mondani, hogy gond van-e. 1. Feszitve vagy konnyen hatrahuzhato? 2. Mennyire huzhato hatra? Amennyiben legalabb a makk moge huzhato konnyeden abban az esetben minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!