Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 25 évesen nagyon sűrű a...

25 évesen nagyon sűrű a hajam, viszont most elkezdett hullani . Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Eddig ilyen nem volt vagy nem vettem észre, de akárhányszor beleturok a hajamba 3-4 szál hajam a kezembe marad. Nem túl rövid de nem is hosszú a hajam viszont sűrű . Most váltottam munkahelyet, hentes lettem. Egész nap ki be rohanok a hűtőházba/ből. Ez lehet ennek az oka ?

Illetve mivel nem otthon dolgozom, így csak privát úton tudok orvoshoz elmenni, hova kellene forduljak?

Arra gyanakszom hogy a májam betegeskedik. Csak vizet fogyasztok mégis szinte mindig teljessen citromsárga a pisi, anno ilyen csak a reggeli első pisi volt . Nagyon fáradékony is lettem az elmúlt egy évben, annyira hogy amikor szünetem van a munkahelyen, be is alszom.

Amikor valami máj károsítót fogyasztok, pl picit több cola, vagy alkohol azonnali kőkemény hasmenés fog el . (20 -30 percel az ital fogyasztása után ) …

Kérlek valaki tud valami érdemlegeset segíteni ?

3 hónapja vagyok ezen a munkahelyemen, sokat dolgozom de nem stresszelnek, illetve meg annyi hogy a szemöldököm is hullik. Végig simitom az ujjammal és 1-2 szemöldök mindig kihullik.

2022. nov. 16. 21:12
 1/5 A kérdező kommentje:
Közben gondoltam foglalok a medicoverhez időpontot, Férfi hormonok laborcsomag -ra .
2022. nov. 16. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha sötét a vizeleted, akkor kevés vizet iszol.

Elsőre egy sima laborvizsgálatot kéne csak csináltatnod. Jelentkezz át orvoshoz helyben.

2022. nov. 17. 09:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Napi 2 l megiszom simán .
2022. nov. 17. 10:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Az fizikai munka esetén nagyon nagyon kevés
2022. nov. 17. 10:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Férfi vizsgálatra foglaltam időpontot . Vért vesznek és e-mailben küldenek egy skála választ . 70.000 megér szerintetek vagy kersessek tovább? (Medicover / hajhullás vizsgálat )
2022. nov. 22. 13:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!