Sosem hallottad, hogy az óvszer nem csak a terhességtől véd?
2022. nov. 11. 13:47
2/11 anonim válasza:
Persze. Elég jó eséllyel.
2022. nov. 11. 13:53
3/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy az ilyen emberek hány évesek lehetnek. Én őszintén soha nem kaptam felvilágosítást a szüleimtől, de ezt 14 évesen is megválaszoltam volna neked.
Orális úton is sok betegség terjed. Emiatt is gyártanak ízesített óvszert, mert ugye ott se árt a védelem, de akkor a lány ne egy gumi ízű valamit vegyen a szájába. Bár nem tudom hány ember visel ehhez óvszert. Valamint, ha lányt nyal az ember, ott ugye ez nem játszik. Emiatt se ajánlott buliban random lányokat kielégíteni orálisan. Meg vannak egyéb okai is, lehet hogy valaki éppen az imént rakta be neki...
Az orális dolgokhoz is kell bizalom és ott se szabad csak úgy váltogatni a partnereket.
2022. nov. 11. 13:55
4/11 A kérdező kommentje:
Kicsit pontositok nem sika baktériumokra gondoltam ha nem nemi betegsegek pl chlamydia hpv ezek hogy a hölgy szájában is lehetnek e
2022. nov. 11. 14:25
5/11 anonim válasza:
Szerintem egyikünk se baktériumokra gondolt. Hanem konkrétan olyan nemibetegségekre, amik fertőzőek.
#3 Vannak olyan gumik, amik a nyaláshoz vannak kifejlesztve. Óvszer anyagú gumilapok, ráfeszíted a vulvávra és nyalhatod. Vagy egy óvszert félbe vágsz.
2022. nov. 11. 14:34
7/11 anonim válasza:
A női óvszer megvan, de ez újdonság. Köszönöm az infót
2022. nov. 11. 14:41
8/11 NTBS válasza:
Igen. Szerinted, hogyan terjednek?
2022. nov. 11. 15:06
9/11 anonim válasza:
Igen van esély rá. Herpesz például simán átadható így. Ha jól tudom külön kategoria a szájat és a nemiszrevet érintő herpesz, de ma már gyakorlatilag egynek mondható, mert az orális szexel oda vissza vándorolhat mind a kettö. De ez csak egy példa. Nézz utána a nemibetegségeknek a neten, azt is megtudhatod igy hogy különböző helyzetekben melyiknél mennyi az esély hogy elkapja az ember.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!